Merhaba anneler iki gün önce adet sancısı gibi ağrım var acaba sancı mı tuttu diye post açmıştım o ağrı beni miniğime kavuşturdu çok şükür🥰 Hafif sancılarla başladı 1,5 gün sancı çektim önce hafif düzeyli daha sonra orta düzeyli doğuma son bir saat kala da bayağı yüksek düzeydeydi. Bu benim ikinci doğumum ilk kızımda sancım daha az sürmüştü onda da yine çok zor bi doğum olmamıştı sadece epizyotomim vardı doğum sonrası kısıtlı hareket ediyordum her ne kadar normal doğum olsada bunda da sancı sürem 1,5 gün sürdü fakat çatalda 5 dakika kaldım ve kesisiz dikişsiz doğurdum. Lokman hekim İstanbul hastanesinde oldu doğumum ben çok memnun kaldım Fatma Bilginerdi doktorum gerek ebelerden gerekte doktorumdan Allah razı olsun süreci sabırla sağlıkla ve tatlı dille ilerlettiler. Kesisiz doğurmak çok büyük bir artıymış normal doğumda ben ikinci doğumumda bunu anladım. Birinci doğumumda ağrılarım oluyordu yürürken kesiyi yediğim bacağım ağırıyordu. Bu doğumda kesi olmadığından hiç doğurmamış gibiyim çataldan odaya yürüyerek gelmek istedim 🤲🏻 Biz kavuştuk çok şükür darısı tüm bebeğini bekleyen hamişlerin başına. Rabbim kimseyi bu yolda darda koymasın bir nefesle kurtarsın 🤲🏻🌸 Hastane ve doğum süreci hakkında sorusu olan varsa seve seve yardımcı olurum 🥰