Mrym53 Alarantalya devlet hastanesinde yaptırdim yaptırmaz olaydım 3 hafta sonra çıktı kaybettiler elime geçene kadar bebeğim büyümüştü durumunuz varsa ozelde yaptırın derim sonuçla alakali hiç bir bilgi verilmedi tam bir Karmasaydi
Yasemincgrc Alarantalya Gecen hafta verdim muhtemelen simdi cikmistir ama kontrolum cumartesi gunu o zaman ogrenicez ozellerde 1 haftada belli oluyor canm genelde
Alarantalya Edaasik ben geçen Pazartesi günü tahlil verdim bugün Salı oldu 1 hafta çıkar dediler hala çıkmadı anlamadım
Alarantalya Gizem_Oguz oo onu ilk defa duydum çok fazlaymış bana hemşire 1 hafta dedi 11 Şubat verdim bugün 19 oldu anlamadım bir kaç gün daha bekleyim bari
Merveliii Alarantalya canım ben de bugün gittim benden ultrason istedi gün verdi ultrason için sonra kan alacağız dedi senden ultrason istemedi mi
Merveliii Alarantalya anladım canım bende ultrason vereceğim sonra kan dedi doktor geçmiş olsun saglıklı sonuçlar elde edersiniz inşallah
denizannee Alarantalya üsküdar zeynep kamil hastanesinde yaptırdım geçtiğimiz cuma günü sonuç henüz çıkmadı 10 gün demişlerdi zaten..