Arzu3301 Serifenurx benimde öyle her iki elimdede var ama sağ tarafta uyandığımda daha çok oluyor ama uyuşmanın yanı sıra elimde bişey doğrayamıyorum uyuşmayla beraber ağrı da var hatta bi ara çıktığını bile düşündüm o derece 32 haftadayım bu arada
Serifenurx Arzu3301 evet baş parmağımda ağrı oluyor işte uykumu böldüğü için rahatsız ediyor ya bende kapak falandır açamıyorum bakalım ne zaman geçecek
Serifenurx Yavuzzynpmhra evet temizlik falan yapsam bir garip oluyor gün içinde de uyuşukluk oluyor hamilelikten sonra geçer inşallah
Patiseverana Serifenurx bende se vardı canım baya karıncalanıyordı elektrik çarpmış gibi magnezyum takviyesi verdi bir de atel tak dedi rahatlatır 🌺 ödem birikmesinden dolayı olabiliyormuş
Patiseverana Serifenurx yok ya hala aynı uyandığımda ellerim karıncalı uyuşuk elektrik çarpmış gibi özellikle baş ve işare parmağım dirseğim 🫠
Beyzahakann Biz de 18.haftadayız 17.haftadan beri ellerim uyuşarak uyanıyorum ve açıp kapatmakta zorlanıyorum. Günlük işlerde bile yemek yerken uyuşuyor ellerim bi sonraki ay kontrolde doktora söyleyeceğim
kif @“Serifenurx”#nasil hallettiniz acaba halledebildiniz mı elinizdeki uyuşukluğu bende aynı derdi cekiyorum bıktım sabah her iki elim özellikle yüzük ve orta parmak şişmiş oluyor gece çok fazla kalkiyorum