2121nehir Hafta nst ye girdim nstyi çeken hemşire çok kötü bebek hareket etmiyor demesiyle doktorun yanına gittim ve doktor bebeğin sktistigini şöyle acil bir şekilde ameliyatta almamız lazım yoksa bebek ölür dedi direk yatisimi yaptı ve acil sezeryana alındım 30 dk içinde doğumum oldu kızım 2200 grm doğdu oksijensiz kaldığı için kuveze aldılar durumu iyiye gidiyor dedi doktor insllhh 4 veya 5 gün içinde iyi olur eve goturursun dedi dualarınızı eksik etmeyin lütfen ☹️
BurcuF9 2121nehir 2121nehir Rabbim şifa versin inşallah hicmi hareket etmedi hemşire sallamadimi uyuyordur belki benimde bugün öleydi ama geldi salladı hareket etti biraz
2121nehir BurcuF9 doktor muane sırasında yaptı oksijende verdi bebekte tepki yoktu hiç Allah razı olsun inşallah sağ salim kucaginiza alirsiniz 💕
2121nehir Seyma0323 iyikide öyle oldu gerckten süreç zordu 💕inşallah kavusurum hemen kucağıma dahi alamadim
2121nehir Datlum sabah çok ağrım vardı ama bebek hareket etmiyordu böyle sdce hickiriyordu sdce başka bsy yoktu