hllaltas25 Kızlar bugün gün boyu çok az hareket etti şimdi iyice evham yaptim birseyler yedim kahve içtim bariz bir hareket yok hafif hareketler bir kaç tane 38+6 da da sezaryen günüm cuma günü napsam bilemedim içim içime sığmıyor şu an
babyloving hllaltas25 bende 38 haftalığım benimde öyle hareketleri bende korkuyorum yarın doktora gidicem bende 39 haftaya verdi bana günü ama hareketleri sert değil çok etmiyo endişelendim bende
babyloving hllaltas25 benim ilk doğumum gebelik şekeri olduğu için 39dan önce doğumu başlatacak şimdi vajinal olacak gibi gözüküyor bi aksilik olmazsa
babyloving hllaltas25 uyuyamıyorum hiç zaten hareket etmezse ne yapıcam diye doktor nst normal dedi ama hareketleri bi güçsüzleşti iki gün önce gitmiştim ama yarın tekrar gitmeyi düşünüyorum randevu bulamadım ama bu şekilde alır heralde beni
hllaltas25 babyloving şu an bende acile gitmemek için tutuyorum kendimi hareket bekliyorum deli gibi de uykum var ama uyuyamıyorum stresten
Namiren babyloving hareket algılamadığınızda hemen acile gidin kalp atışını dinlemek istiyorun diyin yardımcı olurlar lütfen hafife almayın. Ben 31 haftada kaybettim bebeğimi hareket hissetmeyince bende gittim zaten azdı hareketleri hep ama böyle olacağını kalbinin duracağını tahmin etmemiştim sizde en azından acile gidin sürekli düşünmektense en azından kalp atışlarını dinleyip gelin
babyloving Namiren benim hareket var sadece sert değil gün içinde biraz yavaş gece olunca hareketli sadece sert olup olmaması önemli mi onu merak ediyorum doktor kuvveti önemli değil hareket eriyorsa sorun yok dedi ama yarın gidecem tekrar
neanladinyurdagul Artık yeri dar annesi korkma ama içine kurt düşünce de bi acile gitmelisin rahat etmek adına . Hareket ediyorsa sıkıntı yoktur inşallah 💗
Namiren babyloving hareket ediyorsa sorun yoktur inşallah sert olması gerekmiyor önemli olan ne kadar çok hareket ettiği dediğim gibi içiniz rahat olsun isityorsanız acile gidin hiç birşey olmaz allahın izni ile 🙏
Namiren babyloving siz hareketli olduğunuz için gün içerisinde uyuyordur akşam uzandığınızda amniyon sıvısı durağanlaştığında harekete geçiyordur minik
babyloving Namiren ediyor çok şükür alıştım sert hareketlerine şimdi böyle olunca endişelendim ama hiç bi saat hareket etmediği olmadı çok şükür öyle olsa hemen giderim sadece son haftalar çok takip gerektiriyor sürekli izlemem lazım gebi geliyo hareketlerini
Namiren babyloving tabi artık 7. Aydan itibaren hareketlerine çok dikkat edin ahhh benimde yaşasaydı parlam şimdi doğmuş olacaktı 🥲
Namiren babyloving amin amin inşallah allahım sizde bebeğinizi sağ salim alın kucağınza sağlıcakla allahım kolay doğumlar nasip etsin