YncaY Kızlar yumurtlama öncesi kız yumurtlama ve çatlama günü erkek deniliyor deneyimleyen varmı bu şekil hamile kalanlar
Kanatlarimruhumda YncaY bu bilimsel bir yöntem. Shettles yöntemi deniyor araştırabilirsiniz . Ama %100 garanti vermiyor tabiki. %79 diyor doğruluk. Sonuçta Y ler de saldırıyor😂 Benim ilki erkek yumurtlama günümü talip etmiştim. Şimdi 2. Kız olsun diye bu yönteme göre yumurtlama öncesi günlere denk getirdim. Bakalım henüz cinsiyet belli değil. Kısmet ne olacak .
Berberoglu Yesss 👍 yumurtlama günü ve sonraki 2 gün sonuç erkek Yumurtlama gününden önce ilişki sonuç kız bebişe hamileyim
Morpheus Berberoglu tam da blogda bir tarz bilgi bakıyordum. Bu çoğunlukla tutan bir durum mu yoksa batıl inanç mı 🤐
YncaY Berberoglu Sağlıkla doğsun bebeğiniz 🙏🏻 benimde kızım yumurtlama öncesi olmuştu sık birliktelikle ikincide yumurtlama mı çatlama günümü değerlendirsem emin olamadım çatlama günü daha şans artıyo deniliyo tek ilişki deniliyo birde
Ervahayal Berberoglu bende yumurtlama günü ve sonrakı günü değerlendirdim bebeğimi kıza benzetti doktor nasip canım 11 haftalık hamileyim şuan
YncaY Berberoglu Bi kız bi erkek olarakmı yöntemi denediniz bende denemek istiyorum sonuçta şans artıyo sadece denemesi bedava 😄
Berberoglu YncaY evet evet bi kız bi erkek olarak denedim merak ettim erkek de yumurtama günü ve sonraki 2 gün ama tek günde olur iliski oldu Kız da da yumurtlama gününe kadar ilişki sonra yok
Momsbabyyy Ben adetten sonra 9. Günü değerlendirmiştim yumurtlama öncesi yani kızım oldu, tuttu yani . bu gebeliğimde de ovülasyon testiyle çatlama gününü değerlendirdim cinsiyetimiz henüz belli değil :)
YncaY Kanatlarimruhumda Sağlıkla gönlünüze göre olsun inşallah tabikide %100 değil hiçbirşey öyle olmuyor sadece şansı arttırmış oluyoruz ne kaybederiz denesek diyoruz ondan iki duyguyuda yaşamak anlamında denemek istiyorum bende yoksa kızda olsa erkekte onlar parçamız canımız kanımız her daim 🥰🙏🏻
YncaY Berberoglu Anladım benim kızıma hamile kaldığım ay gün aşırı sık birliktelikti yumurtlamaya daha vardı regli döngüm 32 34 değişebiliyo uzun çünkü haliyle yumurtlama gününede daha var oluyo erkek içinde çatlama günü önemli diyolar yumurtlama günü kızda olabiliyomuş çünkü erkekte 10 gün cinsel perhiz öneriliyor y ler artıyomuş sanırım ondan tek ilişki bakalım denemekten zarar çıkmaz 😃
Berberoglu YncaY ewet öncesinde cinsellik yok bekliyosunjz o güne kadar 🫣😄 denemesi bedava rabbim hayırlı sağlıklo evlatlar versin hepimize
Ervahayal Berberoglu yazarım cnm inşlah doktor yanılır 2 kızım var hayırlısıyla erkek evlat nasip olur inşlah