Tugceksck RubyK Beyzahakann Yalnız değilsiniz 20. hafta 7 kilo 😏😏 ilk hamileliğimde 12 kilo almıştım bunda ilk üç ay yatmak durumunda kaldım o yüzden 🥹🥹
Fatmactn_6 Beyzahakann yalnız olmadığıma sevinsem ayıp olur mu😁 aynı hafta aynı kilo bu aylarda 1-2 kilo alanları görünce bende bir sıkıntı olduğunu düşünmüştüm😂
Balbebek012 Ark 1.hamilelikte 13 kg 2.hamilekikte 10kg 3.hamilelikte 3 buçuk kg ve şu an ki kilom 47🤗
Adaklc6 32 haftadayım +17 kilo almışım insallah daha fazla almam ödem de baya var ayaklarım ellerim davul gibi vücudum çok müsait kilo almaya 🤯🤯 iştahım az ama içeceğe karpuza dayanamıyorum havalardan dolayı buz gbi yiyip içiyorum ödem de 🥲🥲
RubyK Tugceksck benim de geçen ay mide kazıntım oldu sürekli acıkıyodum ondan oldu şuan düzeldi ama kilo almaya çok müsait biriyim.Neyse sağlıklı olsun bebelerimiz gerisi hallolur inş
Denizsudnz Ark 19+4 ikiz gebelik 7 kg aldım diyet besleniyorum fazla mı acaba aldığım kg ama görünüş olarak her gören de kg verdiğimi söylüyor var mı ben gibi olan
imcakir Denizsudnz bende 8 kilo aldım şekerim 25+4 üm eğer bu hafta kilo almadıysam tabi😂 Kaç kg ile hamile kaldın
delibirhatun297 Ark 35. Haftamdayım 12.2 kg aldım fakat bu aralar kilo vermeye başladım iştahım vs kesilmemiş olmasına rağmen 🥴 Hamileliğimde 37+0da sezaryene alındım o gün tam tamına 12 kg almıştım bütün hamilelik boyunca 🤷🏻♀️
_kediannesi Ay bi tek ben mi bu kadar kilo aldım acaba yaa , 33. haftadayım 22 kilo aldım 🥲🥲 Çok zayıf da değildim 73 ile hamile kaldım 95 im şimdi , boyum uzun ama yine de almam inşallah daha 🥲
imcakir Birumud bana da aldığım kg fazla geliyor ama dün Chatgbt ye sordum şuan bebek almış gibi görünüyor dedi haftama göre 8-10 kg zaten bebek kan rahim amniyon vs oluyor diyor 🤷🏻♀️ siz kaç kg ile kaldınız
aysetcdmr_ Ark 34. Haftadayım 14 kilo aldım sanırım daha da alıyorum ama bebeğim sağlıklı olsun da kilo verilir önemli değil 🥰🙏🏻