imcakir Denizsudnz bende 75 ile kaldım 83 tüm geçen hafta Ben yürüyemiyorum mesela Ağrı yapıyor Sağlıklı beslenmeye çalışalım yoksa spor yürüyüş zor
Denizsudnz imcakir maalesef bende yarın gidip nstye bağlanacağım 1 hafta önce son yürüyüşümü yaptım ondan beri bel ağrım geçmiyor bugünde kasık ağrısı olunca doktorum çağırdı nstye bi bakalım diyerek 19+5 deyim henüz çok erken
RubyK Tugceksck benim de geçen ay mide kazıntım oldu sürekli acıkıyodum ondan oldu şuan düzeldi ama kilo almaya çok müsait biriyim.Neyse sağlıklı olsun bebelerimiz gerisi hallolur inş
imcakir Denizsudnz yaaaa inşallah bir şey çıkmaz 🙏🏻 Bazı gebelikler ağrılı geçebiliyor Ben ikiz diye çok ağrı çekiyorum özellikle her büyüme atağında İnşallah sizinde öyledir
Momygueen Ark 36+2 oldum 10 kilo aldım 58 le başlamıştım 68 im şuan 🐥 kilonun çoğunu 2. Trimesterda aldım 🥲
Ark Momygueen bende 56 la kaldım son 3 aya giricem ama henüz iştah artması yok aşırı sicaklarda saolsun beni destekliyor😂 bende 10 kilo en fazla alirim diye düşünüyorum
Fatmactn_6 Anneyim6 niye bu kadar merak ettin canım izimden gelmek için mi yoksa yermek için mi😂 ben şu an ikinciye hamileyim ve aynı şekilde hızla kilo alıyorum benim yapımda bu şekilde diyelim ilkinde 40 kilo alıp 45 kilo verdim yine başarırım problem yok😉 sende 2 kilo verdin diye beni eleştirmek yerine herkesin sürecine saygı duy.
Aleyna_Yilmaz Ark 65 kilo ile hamile kalmıştım ve toplam 15 kilo almıştım. İlk zamanlar çok kilo almadım ama 30. Haftamdan sonra hızlı bir şekilde aldım.
BozAilesi saglikciaanne Nasıl beslendiniz :) tüp mide ameliyatlıyım aşırı kilo almaktan biraz korkuyorum :) şuan 5+3 günlük 57 kg ile hamile kaldım 😇
saglikciaanne BozAilesi protein ve sebze ağırlıklı beslendim ara öğünlerde elma muz ceviz badem ve fındık yedim abartmayacak şekilde
zeynepcee1 Ben iştahsızlık çok yaşadım 4 kilo verdim belki 5. Sonra biraz aldım 30. Haftamdayım 57 oldum. 58 le hamile kalmıştım. Keşke ben de kilo alabilsem doğumdan sonra hidecek ben de kilo durmuyor. Herkesin derdi farklı işte