38+0da dogum yaptım bende suyum cok azaldığı için. Sancilarim hiç yoktu. Sabah 10da yatırım yapıldı önce doktor muayenesi ile hafif sancilsrim başladı. Akşam 4 5 e kadar sürekli ebe muayenesi ile açıklık bakıldı, nst bağlandı. Açılma ilerlemeyince suni verildi. İşte gerçek sancilar o zaman başladı. Nst bağlanmak artik dauanilacak gibi değildi tabi. Pilates topu cok rahatlatıyordu ama. Sonra suyumu doktorum patlattı ve iyiki doğumu baslatmisiz o kadar azmış ki suyun dedi. Bu arada hiçbir şey yiyip içmeye izin yok. Acil sezeryan olursa falan diye. Ama sagolsunlar ebeler yudumla veriyordu veya dudaklarimi islatiyorlardi. Akşam 11 gibi tam açıklık oldu fakat ben o kadar bitkin halsiz ve yorulmuştum ki ikinmak için nefesim yetmiyordu resmen. Gece 01.28 de ebenin de karnima bastirmasiyla dogum gerçekleşti. Acılar bitti. Gün ışığım doğdu. Yani evet suni sanci normal sancidan farklı, daha zor ve acılı. Ama dayanilamayacak şeyler değil ve benim acilmam gec oldu. Sizin belki hemencik olur. Allah dayanma gücünü cok guzel veriyor. Siz sadece mutlu sona odaklanın ve o mucizevi anın tadını çıkarın. Sağlıcakla kavusun bebeğinize inşallah 🩶🩶