Cennetnazli burcuo peki ameliyatta kan kaybı normal doğuma göre çok oluyor bunun için kan taktılar mı size
Amywhat Melissayda genel veya Spinal anestezi için kendi doktorunuzla mı anestezi doktoruyla mı görüşüyorsunuz
burcuo Cennetnazli Bana kan takılmadı. Ama arkadaşıma taktılar. Kanınız düşükse ona göre hazırlıklı olurlar onlar da
Cennetnazli burcuo ben isteyerek olmak istiyorum da sizin sütünüz hemen geldi mi acaba ameliyat sonrası
burcuo Cennetnazli İlk sezaryende tam beklenen doğum tarihinde doğum yapmıştım, gelmişti. İkinci sezaryen, bebeğimi 25.haftada sonlandırma ile kaybettim. O zaman oldu. 45 gün önce yani. Doğumdan 2 gün sonra geldi sütüm bu sefer.
Alpker Glprn4 bana anestezi vermeden takmışlardı ne takarken ne çıkarırken acı olmadı hatta çıkarsınlar istemedim çünkü wc ye gitmek zor geliyordu bence büyük rahatlık normal süreçteki en acılı şey damar yolu iğnesi 😌
Embu Cennetnazli tahlil için soruyorsanız anestezi için her ameliyatta alınır ama ameliyatta kan takviyesi için soruyorsanız hastadan hastaya değişiyor canım o bende gerek yoktu ama arkadaşıma kan takviyesi yaptılar devlette kan bağışçınızı kendiniz getiriyorsunuz özel de de parayla satıyorlar diye biliyorum emin değilim ama 🤷♀️