tubbis Merhaba,aklıma takılan bir şey var bilenler beni aydınlatırsa çok sevinirim🤍Benim transfer tarihim 24 Nisan o tarihe göre bugün 10+6 haftalık hamile oluyorum ama doktor kontrolümde ultrasonda 11+3 günlük görünüyor ben hangisine göre ilerleyeceğim?
HavvaM0806_ tubbis transfer değil son adet tarihine göre bakıyorlar untrasyonda bende 19 Nisan’da transfer oldum ama 1 Nisan’da adet olduğum için onu baz alıyor doktor.
Asill01 HavvaM0806_ aynı gün transfer olmuşuz son adet tarihinle ilerliyorlar canm transfer günü değil
Tufu2 Yltroson bence devamlı değişiyor ilk adetimle uyumluydu sonra transfer tarihimle uyumlu oldu suan adet tarihim 15 subat olmasına ragman 8 subatla uyumlu cıktı cogunun gelişimi ileri olabiliyo yada doktoronun o an aldıgı goruntuye gore değişiyo
Ozlemerikci543450 tubbis transfer gününü baz alamaz çünkü transfer edildiğinde o embriyo zaten döllenmiş 5 gün yada 3 gün gibi ya bunu hesaplayıp ekleyecek yada standart son adetten alacak tüp bebekle ikizlere gebeyim gittiğim her doktor son adete göre işlem yaptı ve bebeklerin boy kilosunda buna uyumlu gidiyor
HavvaM0806_ tubbis yoo benim adet tarihimi soruyorlar ilk yani bizde böyle ilerliyor her doktorun farklı demekki
Tufu2 tubbis dün ben mesela 18+4 diye gittim 19+4 cıktı ondan once 15+1 diye gitmiştim 14+5 cıkmıştı 😂😂😂 bu normalmiş 2 hafta geri 2 hafta ileri olması sorun teskil etmezmis gönlünü ferah tut ❤️❤️❤️
tubbis Ozlemerikci543450 benim 5.gün embriyosu 3 doktora gittim üçüde transfer tarihimi sorup ona göre ilerledi
Ozlemerikci543450 tubbis canım transfer günün nasıl olabilir doktorların nasıl bakıyor anlamadım ama 5 gün embriyosu ise o tahmine konulduğunda bile 5 günden büyük yani mantıken böyle hiç duymadım transferden Sayan doktor bilmiyorum eğer ultrason ile uyumlu ise bebek geriden geliyor demektir yada doktorunuz o farkı ekliyor olabilir
Asill01 HavvaM0806_ ben senden bin kere uzak olsun ama gecen hafta kürtaj oldum kalbi durmuştu hatayda yaşıyorum canm inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla mucizene kavuşursun