Lavinyam06 Sevim1902 Histereskopi sonrası adetiniz nasıl geldi acaba ? Bende estrofem kullandım Salı sabah bitti bugün az bir leke geldi sökülmedi korkuyorum
Lavinyam06 Sevim1902 tekrardan şeffaf beyaz akıntıya dönmüş neden böyle oldu :( siz adetinizi ilaçla mı olmuştunuz
Sevim1902 Lavinyam06 doktorunza sorun normal mi acaba ? Ben de kullandım hormon ilacı bitince 3 .gün geldi
Lavinyam06 Sevim1902 hala adet olamadım lekelenme var 🥹 ama sökülmüyor doktorumla görüştüm yarın cyclo progynova kullanmaya başlayacam
Lavinyam06 Sevim1902 ben ilk olarak 21 gün estrofem kullandım 1 hafta oldu bırakalı adet olamadım yarın da cycloya başlayacam umarım olurum korkmaya başladım
Sevim1902 Lavinyam06 iyiyim çok şükür 6 ay deneyin dedi doktor ilk denemede olmadı nasip ne zamansa artık🤲
Lavinyam06 Sevim1902 inşallah olur canım hayırlısıyla yapışıklık için Histereskopi olmuştun dimi sen 2. Kez
Sevim1902 Lavinyam06 evet 3 gebelik kaybım vardı doktorlar rahim filmi dahi istemediler ben üstüne düşmesem öğrenemezdim yapısıklığı
Lavinyam06 Sevim1902 anladım canım inşallah hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda gebelik elde ederiz ❤️🥹