Csrbbkym Bugün kontrolüm vardı bebek iri şekerden dolayı mı şekerine bakılsın dedi 1060 g çıktı. Bıraz tedirgin oldum bilgisi olan var mı şeker testim yarın verecem aç karnına , şekerden dolayı bebek iri mi oluyor
020525 Csrbbkym 27 haftada bir gün önce yani 1040 Gr normal dedi..hatta şeker yüklenmesine gerek yok dedi
Arzu19988 27haftada bir kiloydu doktorum normal dedi sizinkide olanustu cok degilmis neden endise etdirmis doktorunuz acaba
Csrbbkym Arzu19988 bende anlamadım ya acaba beslenmem mi yanlış dedim şeker ölçümüne bakıp karsr verecez dedi niye iri gördü ki bebeği ben anlamadım
Arzu19988 Csrbbkym ama 28haftaya kadar subhesi olmasa bile yaptiriyor doktorlar bence kilosuyla alakalndirmamisdir belki.yalnis anlamissinizdir.bende 27de gitdigimde gayet iyi genelde cok test ilac sevmeyen doktorum mutlaka seker testini yaptir dedi bana
Aleyo03 Benim 26+5 de 931 gr dı. Göbek çevresi 1-2 hafta önde çıkmıştı endişelenmiştim. Sonra şeker yüklemesi yaptırdım çok şükür iyi çıktı sonuçlar. Dün tekrar gittim hastaneye 28+6 da kilosu 1210 gr çıktı haftasıyla uyumlandı bazen yanıltıcı olabiliyor. Testinizi olun yemenize dikkat edin stres etmeyin
Drkkk Csrbbkym doktorum bana 25. Hafta itibariyle şekerine 2 sabah farklı bir gün 2 öğlen ve farklı bir gün 2 akşam şekerini ölçtür dedi şeker yüklemesi yapmayalım cunku ılk hamılelıgımde de normal çıkmıstı şekerim 25. Haftada senden seker yuklemesı ıstemesı normal.