keyfimin-kahyasi-misin Mzzz Aynen en bilgilisi sizsiniz . Düşüncem için de kimseye hesap verecek değilim .
Muallim3 Ruruu Benim çevrem düğün şeklinde değil mevlüt şeklinde yemek düzenliyor. En son küçükken kuzeniminkine gitmiştik. Ondan sonra hiç erkek çocuk olmadığı için davet almadım ama alsam giderim. Neden gitmeyeyim?
MadameTussauds Ruruu En iyisi gercekten görmezden gelmek daha da yazmadim bile ne parmakciklarimi yorucam zaten hastayim 😂
Akkdkxjdndbn 10gamze maddiyatla alakası yok tatlım, herkesin parası var. Dansöz çıkartacağına devlette tahlil yaptıracağına özelde yaptır çocuğuna böyle yatırımın olsun. İşiniz gücünüz gösteriş, millet görsün vs.
bebek_29 History5 Birde bu postu kim açmışsa onda suç neden acıyor ki böyle saçma post gebelikle alakası yok bir kere burası gebelik uygulaması…
kimchikimdi bebek_29 Burası çok yönlü konuların konuşulduğu bir uygulama insanlar fikir alıyor fikir veriyor bazen konuşmaya ihtiyacı oluyor normal acilmasi
Balbebek012 Ruruu iki oğlum var ben yapmak istemem ama eşim sünnet düğünü kesin yapar bence çok gereksiz
keyfimin-kahyasi-misin ezoocum yapanı küçük gormek geri görmek gibi gibi . Bende aynı dusuncedeyim seninle kızım olsa kizimada yapardım ama iki oğlum var . Bu o organi yüceltmek vs değil ufacık çocuğun neyini yucelticez Allah aşkına sadece amaç mutlu etmek toplanmak ya da Maddi anlamda Daha önce gidildiyse geri toplamak gibi şeyler yani bizde kadınız erkeği niye yuceltelim . Ama amacı anlamadan Düşük yere Kendi kednilerine gazlaniyorlar 😬Bende eşimde Cinsieytci değiliz hata kız olsun istedi eşim Ama nasip olmadi . Ama sadece Özelikle köy yerlerinde Erkek çocukları büyüyünce evlenmeden önce tabi babaya destekçi İşlerine yardım eder nasıl desem Arkası boş değil derler amaç ayrım yapmam değil ki m kız çocukları Tarlada bilmem erkek işlerinde niye rezil olsun . Allah kız erkek farketmez evlatlarımıza sağlık versin 🌸
2cocuk2kopek Ruruu bu düşünceyle düğün de yapmamanız lazım kocanız sizinle birlikte olacak diye tüm ahaliye eğlence düzenleyip düğün gecesi gerdek yapmanızla aynı mantık çünkü.
2cocuk2kopek Ruruu kesinlikle yapılsın demiyorum ama eğlence için yapılabilir bence çok kalabalık olmayan eş dostla eğlence tarzı güzel olabilir
2cocuk2kopek keyfimin-kahyasi-misin ee yani sonuçta o mantıkla bakınca buna çıkıyor. Eğlence amaçlı yapılabilir kim ne isterse yapar yani