adatuna Annelikyolundabiri hihihi valla şahika koçaslanlı gibi ayhhhh salon kadını çizgimden çıkardınız beeeee
Duduperi Ruruu Çocuklara mahremiyet eğitimi verirken ısrarla “özel bölge” olduğunu vurguladığımız bir bölgeye yapılan cerrahi müdahalenin bir sürü insan tarafından düğünle kutlanmasını mahremiyet eğitimine aykırı buluyorum. O yüzden saçma bence.
Ruruu adatuna @MadameTussauds ay kizlar birde ugrasip cevap vermissiniz yerim sizi. Yazdiklarini okudugum anda gulmekten yikildim. Cek bebeksi tenimi cek dinleyenlerden biri kendisi sanirim. Sifalar diliyorum. Gormezden gelmek o kadar cok zevk veriyor ki 😂😂😂
Annelikyolundabiri 10gamze öyle güzel yakaladılar ki seni diyecek lafın olmaz tabi 😄 bir özele bütçe ayıramadın mı sünnete ayırdığın milyon milyar liradan 🤭 off akşam akşam rezil etme daha çok kendini
bebek_29 10gamze Sizin neden ilk yazdığınız şeye bu kadar tepki gelmiş açıkçası post sahibi yanıt vermiş ve abartarak yazmış vallahi bacım oğluna yap sünnet düğüne kimeneee birde onlar öyle yazınca sizi çok sinirlendirmiş diye laflar atmışşınız ama açıkçası onların suçu sizin değil:)))
bebek_29 Ruruu Saçma değil bence isteyen yapar isteyen yapmaz bence bende hamileyim bebeğime Erkek cinsiyeti yapmayı düşünmüyorum açıkçası sebebi ise bizim taraflarda böyle bir gelenek yok:))))) 🫠
10gamze bebek_29 Post sahibi değişik zaten yazdığına karşılık verdim ben alaycı şekilde cevap vermiş sonra bir tanesi kıro demiş yapanlara anlamadım gitti nasıl insanlar birde şikayet ettiler topluca allah akıl fikir vere bende anlı şanlı yapacağım bizde o şekilde oluyor ihtişamlı hatta dansöz falan çıkıyor bütçe dahilinde içkili vesaire yapmayan yapmasın tabii banane ama bende kesinlikle yapacağım🙃 maddiyatla hava atmışım realde denk gelsek demekki kuduracaklar
History5 bebek_29 İlk yorumları silindiği için insanlara paranız yok onun için yapamayıp laf atıyorsunuz tarzı basit konuşmalarını göremediğinizden destek attığınızı düşünüyorum insanları küçümseyici yazılar yazmış maddi anlamda çok ayıp
bebek_29 Burda saçma saçma konuşmayın bence sünnet düğünü saçma bir gelenek değill düğün gibi eğlenirsin ve çocuğun sünnet olur biter 🫠🫠
Akkdkxjdndbn 10gamze maddiyatla alakası yok tatlım, herkesin parası var. Dansöz çıkartacağına devlette tahlil yaptıracağına özelde yaptır çocuğuna böyle yatırımın olsun. İşiniz gücünüz gösteriş, millet görsün vs.
bebek_29 History5 Birde bu postu kim açmışsa onda suç neden acıyor ki böyle saçma post gebelikle alakası yok bir kere burası gebelik uygulaması…