ignur Leontiine idrar yolu enfeksiyonu aksam bulantisi yapiyor diyorlar.. ama benim enfeksiyon belirtim yok ki kasinma yanma vs
Leontiine ignur belirti olmayabiliyor benimde yoktu zirvede enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandım şimdi çok nadir istifra ediyorum bulantılarda azaldı
ignur Leontiine ayyy o zaman yarın ilk işim idrar tahlili… saglik ocaklari yapiyor mu bilginiz var mi
Ruruu ignur merak etmeyin ben daha gecen hafta idrar ve kan tahlili yaptirdim cok sukur enfeksiyon cikmadi. Onunla alakasi yok yani tamamen hormonlarla alakali 😊
Leontiine ignur evet canım yapıyorlar sabahtan git ertesi gün yansıyor sisteme 🤍 bu arada enfeksiyon dışında da akşam bulantıları çok normal. Hormonlarımız değişiyor sonuçta enfeksiyon sadece bu bulantı ve kusmayı en üst seviyeye taşıyor 😌
ignur Ruruu tesekkur ederim kan baktirdim ama idrar baktirmadim yine de bi baktirmis olurum sag olunn🥰
ignur Leontiine evet ama normalde sabahlari olurdu:( simdi aksam baslayinca korkuyorum.. yarin randevum da var insallah rahatlarimm
Leontiine ignur yok ya onunla hiçbir ilgisi yok benim 12. Haftam bugüne kadar hiç sabah bulanmadı mesela Allah’a şükür bir sorunda yok her bünye farklı