sevaldqn1 Kızlar kızım 13 günlük oldu hala göbeği düşmedi dr.a sorduğumda süre uzayabilir düşme konusunda dedi başına gelen oldumu kuruması için birşeyler yaptınizmi🥹 bebemiii daha banyo dahi yaptiramadim helpp
Bibebek_2kedi sevaldqn1 Bence 13 gün normal benimde bebeğim şuan 15 günlük 7. Günde düşürdü doktorumuz maşallah erken düşürmüş genelde 10-15 günü bulabiliyor düşmesi demişti
Sila_38 sevaldqn1 Bşzim göbek bağı 21. Günde düştü doktor 1 hafta içinde düşmezse gelin dedi yakarak alacaklar demişti annem ama şükür düştü
Esma006 sevaldqn1 bir iki ayda düşeni de duydum 10 günde de elbet düşer bence kuruması için birşey yapmayin
Anneyimmmben sevaldqn1 hayır çok uzun süre yikamamissiniz yikadikca yumuşayıp düşüyor bebişin kordonu 🥰
Psikoanne Benim bebeğiminde 11.gününde düştü, bizde duş aldırmadık erken düşsün diye fakat koku vardı düştüğü gün doktora götürdüm kokudan dolayı yaktı bi materyalle , birde antibiyotik krem verdi. Kanama ve koku oluyorsa sizde doktora götürün bi gösterin
demirrleydi_ sevaldqn1 benim kızımın göbek bağı yoğun bakimdayken düşmüştü doğduğundan 7 gün sonra düşmüştü o zaman kızıma her gün duş aldırıyolardı hastanede ama 13 gün normal bir süre gibi geldi bana hiç mi kuruma yok yani ilk günkü gibiyse bir doktora danışın derim