Melekmray Ayy kızlar 27 haftalığım tam sıcaklara denk geldik çok zor geceleri uyuyamıyorum sürekli sağa sola dönüp duruyorum klima da yok evde 😞 sizde durumlar nasıl
Anneyim6 Melekmray Ben adanada oturuyorum herkes yanıyor ama bana sıcak gelmiyor saçma bir şekilde anlamıyorum 🤣
SuEr_Tu1512 Melekmray 21 haftalığım yanıyorummm🥵🥵 Klima da yok Allah’tan vantilatör var geceleri onunla uyuyorum 🤦♀️
Melekmray Busra2013 burda çok gördüm nefes daralması yaşayanları normaldir bence bebikler baskı yapıyor artık
Ezgiii93 Bende 34 haftalığım öyle şişiyorum ki ayaklarımın şişliğinden yürüyemiyorum aşırı sıcak doğuma 42 gün var hayırlısıyla sağlıkla zamanında kucağımıza alalım inşallah
Patiseverana Melekmray ayy ben de bayılıyorum sıcaktan resmen ya bir de o kadar severdim ki tam yaz insanıydım al sana yaz temmuz ağustosu düşünemiyorum yemek yiyesim gelmiyor uyumay A uyunmuyor 😃😃😃🫠
Patiseverana Melekmray yapamsı zaten çok zor ya tavuklu salata vb salata tarzı yiyorum hep yoksa sulu yemek falan yok yani 🫠😃😃
As38- 38 haftalığım oturduğum yerde nefesim daralıyor sıcaktan bayılacak gibi oldum geçen Allah yardımcımız olsun benim kaldı şurda 10 15 gün sizleri Allah kurtarsın bacılarrr 🥴