deniz_95 _kediannesi benim kızımdan kalan büyük beşik var. İlk başlarda oturma odasında vs kullanmak için bunu alacağım. Kızımda da bi arkadaşım vermişti bana 5-6 ay kullandık onu. Sallanması vs de güzel kızım çok seviyordu
NoName_ _kediannesi bu marka değil ama bu modelden görümcemde var bebişi bunda yatıyor,bende daha farklı bir model var yatağı sallanmıyor ayaklardan sallanıyor beşik bende onu salonda kullanacağım yatak odasına yanımıza park yatak tercih ettm
SuEr_Tu1512 _kediannesi Bende bundan alıcam inşallah. İlk oğlum hiç beşikte yatmadı. Ama küçük ana kucağı ve ufak bir beşik gibi birşey vardı onlarda yattı. İnşallah bu seferki yatar
5134 _kediannesi Bende bundan aldım ama daha doğum yapmadım normal sallanan ahşap var bunuda odadan odaya taşıması kolay olur diye düşündüm inşaallah hayırlısı ☺️
_kediannesi deniz_95 Bende 6 ay kullansın sonra odasında yatağı var ona geçiririm diye düşündüm , inşallah sağlıcakla uyurlar içinde 🫠
Muhammederva Bende elele baby diye bir markanın elektrikli sallanan beşiğini ve ana kucağını aldım çevremde kullananlarda var memnunlar tavsiye ederim
_kediannesi Muhammederva bende elelenin sallanan ana kucağını aldım , o yüzden beşikte elektrikli modellere bakmadım hiç biraz da fiyat olarak düşüklere baktım sipariş oluşturdum inşallah güzel gelir bebişim yatar 🌸
06Pembemavi80 _kediannesi ya bizim besigimizden bu . Ben çok memnun kalmıştım ayağa kalkıp dikilecek duruma gelene kadar kullanmıştım. Sonrasında uykudan uyanıp ayakta zıplıyor gibi yapıyordu duvar ve yatak arasında sıkıştırınca bir sure daha kullandık. Oda oda gittiğim yerede goturuyordum 🌼
_kediannesi 06Pembemavi80 yaaaa inşallah bizde memnun kalırız , ayaklanınca da odasına geçiririz inşallah 🥹🌸
myangelson _kediannesi memlekette bıraktığımız beşik baya alçak belim ağrıyor çocuğu alırken koyarken 😅