Daisyy000 Kızlar 13 haftalık hamileyim ama bildiğiniz 6-7aylık göbeği var. Bu şimdiden böyleyse ilerleyen aylarda ne olacak bilmiyorum. Kilomda çok değil oysa ki neden böyle oldu anlamadım ,54 kgyim.. 51.5 ile hamile kaldım karnım dümdüzdü,aniden büyüdü.
dunyamyavrularim12 Daisyy000 bence o göbek değil ödem şişkinlik veya gazdan dolayıdır ben öyle düşünüyorum
threebaby_mom Daisyy000 ben 17 haftalık olacağım üçüncü gebelik diğerlerinde belli olmazdı bunda karnım ve karnımın üst kısmı birlikte büyüyor anlamadım yaaa ve baya büyük
Ozgemlym Daisyy000 13 haftayız biraz cıktı benimde 58 kiloyum hiç almadım henüz erken cıktı 🫢 2. Ama ondan sanırım
Daisyy000 kedili1anne Ya inşallah benimde öyle olur ilk gebelikte de çok çatladim. Daha da büyürse iyice çatlar :(
Daisyy000 kedili1anne Evet ten renginiz gibi oluyor belli olmuyor ama orada deri kendini saldığı için kırışık gibi bi görüntü olabiliyor
Nursemom90 Daisyy000 hiç bilmiyorum uzun yıllar spor geçmişim var doktor karın kaslarımın sıkı olmasından kaynaklı olabilir dedi çünkü ikinci gebeliğim ilkinde daha çabuk çıkmıştı 😃