Burcu81- Kızlar gebeliğimin başından beri progestan fitil kullanıyorum su gibi akıntım oluyo hergün 28+3 haftadayım bu akıntı normal mi fitilden kaynaklı olabilir mi tedirginim ?
mrp2023 Burcu81- sık iç çamaşırı değiştirin ona başka yapıcak bişey yok çünkü günde 6 tane kullandım bende o fitilden
Efsunib Burcu81- bende de öyle oluyordu hep suyım geliyor zannediyordum her defasında canım doktorumu bıktırırdım hepde sabırla progesterondan kaynaklandığını söylerdi
Burcu81- mrp2023 başka bişe olmasın da bazen acaba sızıntı şeklinde suyum mu geliyo diye düşünüyorum o korkutuyor beni 😔 günde 4-5 tane iç çamaşırı değiştiriyorum zaten
Burcu81- Efsunib içim rahatladı ya bana doktorum öle bişe söylemedi işte alttan muayene yaptı su gelişi var mı diye 🤦♀️
Burcu81- DogaMom saol canım benim gerçekten zorlu bi süreç binbir türlü şey geliyo insanın aklına arada bir kasık ağrısıda olunca
DogaMom Burcu81- Allah yardımcınız olsun mental olarak çok zorlu bir süreç inşallah sonu güzel olsun 💗
Gulnur_1999 Burcu81- canim bende kullaniyorum fitilden kaynakli dedi doktor korkmani gerekticek bi durum yok dedi merak etme yani benimde 29+5 im doguma kadar kullancan dedi doktor
Burcu81- Gulnur_1999 keşke benim doktorum da bu açıklamayı yapıp içimi rahatlatsaydı çok saol canım benim
Gulnur_1999 Burcu81- rica ederim canim zatem suyunun gelmesi cok farkli oluyor benim bu 2. Gebeligim inan hani su öyle gelmiyor suyunun geldigini idrar kacirir gibi hissediyorsun tutamiyorsun oyle oluyor suyunun kaçması
Burcu81- Gulnur_1999 anladım canım ben birkaç yerde sızıntı şeklinde de geliyo diye okudum duydum da ondan