Annekuzusu06666 gmzeekl 25+2 artık baya ağırlaştım kasıklarımda baskı oluyor vajina da batma oluyor belimin ortası ağrıyor akıntı zaten var yine
gmzeekl Annekuzusu06666 sanırım hep aynı ağrılar bacakalrınızda ağrı oluyor mu peki ben geceleri bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum
Daisy020229 Annekuzusu06666 aynı hafta ve gündeyiz sizinle 😊 bende de hafif hafif kasık ağrısı oluyor bu aralar
Annekuzusu06666 hamisayse bende uyuyamıyorum nasıl bi ağrılarınız var bende 25+4 belim ağrıyor kasıklarımda baskı var vajina ağrısı oluyor
gmzeekl Yesimbb77 Yesimbb77 hayır daha başlamadım bir kaybım oldu heyecanla erkenden hazırlıklara başlamıştım herşey yarım kaldı şuan korkuyorum başlamaya 😞 sanırım biraz daha ileri haftalarda başlıcam
Yesimbb77 gmzeekl başın sağ olsun canım benim 😔🌸💗 Rabbim sağlıcakla kızını kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸 alışveriş tek seferde de yapılır son aylarda yapmak mantıklı diyorlar zaten🤍🙏🏻
Yesimbb77 Bence solunuza yatmaya çalışın, hep bi şekilde sırt veya yüz üstüne hafif dönük yatıyor sabah dayak yemiş gibi her yerimde ağrılarla uyanıyordum eşime gece farkederse beni uyarmasını söyledim bir kaç gecedir sol tarafıma yatıyorum ağrılarım olmuyor
Annekuzusu06666 Daisy020229 demekki normal kuzum bende bi enfeksiyon çıktı ondan da oluyormuş benimki
Daisy020229 Annekuzusu06666 bende de aynı şekilde enfeksiyon çıktı maalesef, bu perşembe kontrolüm var gideceğim tekrar inşallah geçmiştir
B-33 23+5 alt karnımda tam sezaryen kesiğinin olduğu yerde batmalarım oluyor sancı gibi ağrılarım oluyor onun dışında bi sıkıntı yok çok şükür hareketleri bazen çok az bazen gayet hareketli Hareketsiz olduğunda dürtüyorum çocuğu sürekli yoksa aklım takılıyor😅😅
sibelzullu Esmademir34 bilmiyoruz 🫣😅 kız heralde toplam 5 6 kere gidebildim zaten ilk üçünde cinsiyet soylenmedigi haftalardı digerlerinde ise kesin olmamakla birlikte kiza benzettiklerini soylediler sonraki kontrolde tekrar bakalim dediler
Esmademir34 sibelzullu aa devletemi gidiyorsunuz devlette sôylemiyorlar genelde benim oğluşum olacak nasipse 🤗ilk gebelikmi sizin💜