keyfimin-kahyasi-misin Kızlar Oğlumu sünnet ettireceğiz devletler yaşından önce yapmıyor . Fiyatları nedir yaptıranlar Yazabilir mi . ? Konya .
2Princess1Mom keyfimin-kahyasi-misin Yeni bir şey mi acaba 30 günlükken beyhekimde yeğenim olmuştu 5 yıl öncede.
48sibel keyfimin-kahyasi-misin merhaba bende konyadayim bebegim 6 aylik olacak özel kliniğe yaptıracağım cuma günü 5 bin neresinden konyanin
keyfimin-kahyasi-misin 2Princess1Mom iki yaşında oğlum var onada yapmamislardi yumurtaligi inemdigi için son zaman yaptılar
keyfimin-kahyasi-misin 48sibel farketmez Merkeze yakın olsun 6 dedi biyere sorduk Da Daha donanımlı ve fiyatı farklı varmı diye yazdım buraya
48sibel keyfimin-kahyasi-misin cnm çok iyi bi dr var özel eve geliyor kontrole geliyor evde yapyor zaten daha önce kaç kişiyi yaptırdık ona eşimin yigenleri oldu. Adı ömer Faruk şen ama ben ona yaptırmayacağım 8 liraya yapiylr bide nakit calisiyor
48sibel keyfimin-kahyasi-misin ben konyada otogarin orda yazır taraflarında dr mevlut arici klinigi var oraya yaptıracağım dikişsiz olarak
48sibel Fatma027 alisklamp diye bi aparat var onu takıyorlar o şekilde hem daha çabuk iyileşiyor hemde dikişsiz oluyor daha avantajlii