Birminiksusam İdrarda protein kacagi çıktı tansiyon 13 e 9 çıktı bir günlük idrar toplanilip bakılacakmis bu süreci yaşayan oldumu ne olacak daha sonrasında acaba bilgisi olan anneler yazarsa sevinirim
Basakparlar Birminiksusam bende de protein kaçağı var dediler yatış yapacağız dediler tansiyonum normaldi kabul etmedim kendim evde idrar topladım 24 saatlik sonra götürdüm aynı gün sonuç çıktı temiz birşey yok dediler 35 haftalıkken
Mervebalemir Birminiksusam benimde protein kacagım vardı ama tansiyonum normaldi tansiyon takibi yapmıstım 15-20 gun suan geçti yarın doğumum var 38+5🐣
Kkardelenn1 Birminiksusam kaçak çıkarsa doğum gerçekleşir yoksa zehirlenme yaşayabilirsiniz Allah korusun
Birminiksusam Mervebalemir benimde evde sürekli normal çıkıyordu ama burda 13e 9 çıktı yukselmezse eğer çıkış verirler mi
Mervebalemir Birminiksusam stres mi yaptınız belki ondan cıkmıstır düşük devam ederse verirler bence cıkısınızı
Kkardelenn1 Birminiksusam evet belli oluyor yakın zamanda arkadaşım için de aynı şey oldu yüksek tansıyonla yatış yapıp idrar topladılar sonuclarda kaçak çıkınca sezeryana alındı
Kkardelenn1 Birminiksusam 36+3 de yatışı olmuştu 36+5 de 2300 gr doğdu bebeği bir sıkıntı yaşamadılar inşallah sende yasamazsın
Birminiksusam Mervebalemir yok valla iyiydim normaldi her şey ama tansiyona ilaven protein kacagida çıktı o yüzden yatış verdi