2bebelianne byzblcm etsiz çiğ köfte yapıp yiyebilirsiniz etli yasak dışardan da yemeyin bence evde mis gibi temiz yapıp yiyn
byzblcm 2bebelianne evdekilerin tadıda komagene gibi olmuyor ki :)) canım doristoslu komagene çekiyorrr :D ama zaten dısardakılerde et yok dıye bılıyorum
2bebelianne byzblcm tabi zevk meselesi cnm ye bişey olmaz inşallah bende aksine evde kendi yaptığımı daha çok beğeniyorum dışardan yiyemiyorum hamilelikten dolayı da Doritosun kokusu aşırı midemi bulandırıyor zaten sana afiyet olsun
eflinneva_ byzblcm evet artık yasaklandı. Bende bazen haftada iki kez yediğim oluyordu. Çok şükür şuanlık bir şey yok. ne kadar yediysem şimdi de benim canım istemiyor🤣
byzblcm 2bebelianne ay ne guzel banada tam tersi oldu peynirli doritosu yemezdım şimdi 1 paket bitiririm yesem :D
Anneyim2626 byzblcm ilk defa böyle bisy duydum yasak mı ki ikinci gebelegim valla dün disarda cifkofte partisi yaptım bı yedim anlatamam bı sorun yok benmde canım devamlı çiğköfte çeker gebelikte öyle böyle değil😁😁
byzblcm Anneyim2626 ne biliyim toplum olarak hazır çiğköftelere sakıncalı zararlı gözüyle bakılır ya belkı hamilelikte yenmemesi gereken seyler arasındadır dıye dusunup bu zamana kadar yemedım ama artık yiyeceğim 😅