Nisakaratas Merhaba, seker yuklemesi konusunda fikriniz nedir ben cok yaptirmak istemiyorum ama sekerli seylerde yemiyorum diyemem illaki yiyorum cok kararsiz kaldim yardimci olur musunuz 🥹
Denizj Nisakaratas doktor önerdi mi şeker yüklemesini? Bazen gerek olmayabiliyor. Benim kilomdan memnun olmadığı için yaptırdı doktorum. Ben öneririm bir sakıncası yok 2 dilim baklava yemiş kadar şeker alıyosunuz sadece bunda korkulacak bişey yok bence. Aksi durumda gebelik şekeri varsa bunu bilemezsiniz ve bu çok daha riskli
020525 Nisakaratas hamileliğin başından beri çok fazla kilo alımının yoksa. Çok sık idrara cikmiyorsaniz gece. Açlık şekeri normalse ve bebeğin suyu ve gelişimi iyide gerek yok dedi doktorum yaptırmadım
Bumah Nisakaratas bence yaptirma ben bugün yaptirdim perisan oldum keske hic yaptirmasaydim kusma ishal hala daha duzelemedim cok cok pismanim
Denizj Simge_gunes canım 25. Haftada yaptırdım ben. Sağlık ocağı yapıyo mu? Bilmiyodum. Ciddi bir kilo alımın yoksa yapmayabilirsin ama
Simge_gunes Denizj kilolu hamile kaldım hamile kaldığımın üstüne çok kilo almadım ama doktorum yine de kilo var yaptıralım dedi ben kliniğe gidiyorum o yüzden sağlık ocağında yaptıracağım bugün gidemedim bir dahaki kan günü de pazartesi mecburen 27+5te gitmiş olacağım nasıl bir tadı var peki kötü mü
Denizj Simge_gunes yok ya gazsız gazoz gibi. Şekerli limon aromalı bişey işte. Tek dikişte içmeni istiyolar içilebiliyo gayet tek seferde
rummglmz Nisakaratas zorunlu tutulduğum için 29 haftalık bugün yaptırdım. Sonuçlar temiz ve içimden keşke hiç yapılmasaydı diyorum. İçilen şey beni çok sarstı belki de hiç bitmek bilmeyen mide bulantılarından dolayı ama bilmiyorum.
Sonic Gercekten cok merak edıyorum neden yaptırmak ıstemiyorsunuz ? Hatta yaptırmak ıstemeyenlerın acıklamasını cok merak edıyorum cunku oldukca komik yedıklerınızle kat kat alıyorsunuz zaten şekeri yani aşırı mantıksız boyle dusunmenız