hamilegunlugum5 Kızlar 16 hafta hamileyim aşırı kokoreç çekiyo canım yenmez mi ya bir kereden bişey olur mu ki evin orada var mis gibi kokuyor önünden geçtikçe
Dadili hamilegunlugum5 bende çok severim henüz hamileliğimden beri yemedim 15 haftalığım doktoruma sordum midye kesinlikle yasak ama kokoreç temiz olduğunda ve iyi piştiğinde abartmadan yiyebilirsin demişti nefsimi köreltmek için bi çeyrek yiyebilirim
ilaymom hamilegunlugum5 biraz sindirimi zor oluyor 1 kerelik yiyebilirsiniz tabi, bende dışarıdan hep abartmadan yemiştim kokuyor bide 🥲
myangelson hamilegunlugum5 benim ilk hamileliğimde doktorum kesinlikle yasak sakatat yemeyeceksin demişti o konuda katıydı baya
petronix hamilegunlugum5 Tek seferlikten bişey olmaz yiyin bence ama devamı olmasın. Ben bayramda midye yedim de yasak ama 12 tane yedim ilk hamileliğimdede yedim. Tek seferlik yiyorum napim canım çok çekmişti😂
Sultansultis benim de geçen gün arkadaşlarım düşüncesizce kokoreçciye götürdüler beni, ben yiyemem dedim sen köfte tavuk falan ye dediler canım çekti sonra :( orada kokoreçi dondurulmuş satıyorlarmış alıp evde iyice pişirip yemeyi planladım
Sultansultis Herseydenbiktim kokoreçteki sorun zaten içinde bakteri olup iyi pişmemesi, evde iyice pişireceğim için sıkıntı olmayacak