Pinareslem_16 13+1 haftalık hamileyim bugün hastaneye gittim. Bursa Uludağ üniversitesi gidiyorum detaylı ultrason için randevu almam gerekiyor. En erken Ekim’de boş yer var dediler ama almadım çok geç değil mi? Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum
Eekeayse Pinareslem_16 Detaylı usg 20-24 hafta arasında yapılıyor. Çok geç olur ekim sizin için Özel hastanede yaptırma şansınız yok mu?
Pinareslem_16 Leontiine ne yapacağım bilmiyorum şehir hastanesine baktım normal muayene tarihine 16 gün sonraya var orda da
Leontiine Pinareslem_16 Allah yardımcınız olsun çok zor ya gerçekten şu an 13 haftalıksınız demek ki vaktin de almak için hamile kalmadan almamız gerekiyor anca sıra gelir
Leontiine Pinareslem_16 Edirne’de 5.000 - 8.000 TL doktordan doktora değişiyor ama diğer şehirleri bilmiyorum açıkçası.
Pinareslem_16 Leontiine buralarda da böyledir kesin, valla keşke imkan olsa hiç durmam ama maalesef bizim için çok bu miktar keşke daha uygun olsaydı
Baharkle Pinareslem_16 nerde yaşiyorsunuz bilmiyorum ama gece 12 den sonra sabah 10dan sonra bakın iptal eden falan oluyor yeni randevu açılıyor. MHRS uygulamasından talep oluşturun randevu olunca mesaj geliyor hemen onaylarsınız