cerengeredeli 35+5 deyim. Dün gece rüyamda doğum yapmışım bebeğimi emziriyordum. Bugün de sütüm gelmeye başladı 🥺 dokunmamam gerektigini biliyorum ama doğum belirtisi olabilir mi süt gelmesi
Berfuuu04 cerengeredeli 28 haftalıktan beri geliyor benimki ara ara hala doğurmadım 40 haftalık olacağım gelmesi normalmış yani damla damla sıvı şeklinde geliyor
minikmucizemm__ cerengeredeli ben daha 17+5 haftalık hamileyim uyuyorum uyanıyorum üstümde göğüs kısmında ıslaklık var ne olduğunu ben de bilmiyorum özellikle sağ göğsümde oluyor hani hamile olmadan önce sıktığımda sıvı geliyordu ama bu sefer kendi kendine geliyor ne olduğunu anlamış değilim yani süte benzemiyor sıvı ve elbiseye ya da atlete falan değdiğinde kuruyor o iz çıkmıyor
cerengeredeli Berfuuu04 benimkide öyle. Sancılarım falan çıkıyor benim hastaneden bugün çıktım daha. Her hafta iki üç gün yatıyorum 33 den beri. Rüyanın üstüne olunca çok manidar geldi
Ftm2025 cerengeredeli ben 33 haftayım benden de geldi sonradan farkettim sancın yoksa sorun değilmiş ebe öyle söyledi
Celiko cerengeredeli ilk hamileliğim de ikincisindede 6 aydan sonra göğüslerimden sıvı gelmeye başladı sıkmamaya çalış sadece erken doğumu tetikleyebilir