Cnsukckk 11+0 haftalık hamileyim ilk başlarda sadece sabahlari bulantım oluyodu . 7,8 haftalarda sabah kusmayla devam etti migdem boş oldugu icin sadece sarı su geliyordu. Ama simdi günün her saati kusuyorum yediğim yemek kalmiyo miğdemde cok fazla sıvı kaybediyorum , halsizlikten yataktan kalkamiyorum bile ne yapmaliyim benim gibi olan varmı kizlar ??? 😭😭😭😭😭
Sabireeray Cnsukckk bende öyleydim canım 4 .ayima kadar çektim geçti çok şükür yemeye çalışın kussan bile bebek ondan alıyor alacağını su içsel çıkarıyordum bende tuzlu çubuk ye yanından ayırma muz tuzlayip patates ye
Zehramom Cnsukckk canım durumun kötüyse doktora danış beni hastanede yatırmıştı beslenememekten idrarda keton görünmüştü bu durum tehlikeliymiş doktora başvurmanı öneririm
Erham Cnsukckk kusmalara ıyi gelen tek şey zofer,zofran yada onzyd doktoruna söylersen yazar zaten. Ben 22 hafta onunla yaşadım resmen
Aylinannesi Cnsukckk benimde öyleydi limon ve zerdeçal tozu kokluyodum 🙈 biraz iyi geliyodu hatta dısarda dolaşırken bile yanımda tasıyodum 😂 sonra baktım böyle olmıcak bulantı hapı yazmıstı dr onu kullandım sabahları
Ozge1629 Bende aynıydım boyle olup haldz dustugunde gdp serum taktr bebek beslenemesmıs doktorum oyle dedı bana cımartesı serum taktrdm serumdan snra rahatladm yemek yemeye basladm tıksnmedıgm seylerden tabı cogu seyden tıksıntı geldı. Bıde ben progestqn kualnıyorm oda bulantıyı arttırıyormus agızdqn alınca ıkı gundr oyuzdn fıtıl oltqk alıyrm oda azaltmıs olblr. Bulantı ılacı olarakta zofet ismli ilac verdı doktorum gecırmesede rahatlatıyor bı kac saat
GamzeTKN Sabahları yataktan kalkmadan tuzlu çunuk kraker ye kusmanı bir tık engelliyo ben üzüm yiyordum kalkmadan yanımda hep dururdu. Ekşi elma bastırıyordu. Ama su içsem aç karnına içtğim gibi çıkartıyorum 3,5 ay kustum hergün akşam sabah. Kilo verdim zayıfladım. Şimdi 36 haft. Oldm çok iyyim kusma bulantı yok. Balkonda ois koku duyup kusuyodum elimde poşetle yatıp kalkıyodm :/
Kereminannesihtc 24 saat bulantim var. Gece uyaninca bile.Asla gecmiyor. Zofer biraz rahatlatiyor ama etkisi gecince yune ayni. Kusma cok tiksinirsem oluyo. Ama hep bir bulanti hali midemde agzimda. 10.3 haftadayim. Su icince direk su olarak cikiyor hayata kustum
Ozge1629 Ya kızlar benm bıde ıdrar yolu enfenksyınu cıktı doktor gunde 3lıtre su ıc dedı amabulantıdan ıcemyırm sızn suıcmek ıcn bı yontemlerınız varmı naparsam bulanmadab ıceblrm suyu acaba. Bıde acaba sade soda yada portakalı sıksak ıcsek vs. Aynı gorevı gorrmı acaba bılgnz vrmı
Sabireeray Ozge1629 suyunun içerisine biraz limon sıkıp icebilirsin canım icebilirsin kadar iç bol bol sıvı tüketimi yap geçer inşallah
Zehramom Zehramom sabah kalkamadna leblebi yemek birde bana gong varya kraket o iyi gelmişti deneyebilirsin
Eyslg Cnsukckk bu haftalarda atak yapıyor resmen canım bundan sonra bı hafifler bı artar 3-4 hafta içinde nerdeyse tamamen geçer