Anneolucamm yesildeniz_ benim de sadece annem,babam ve görümcem biliyor yakın arkdaşlarım dahil kimsenin haberi yok kv. kp. onlarında yok
yesildeniz_ Anneolucamm en iyisini yapıyorsun yoksa üzerinde ister istemez bir baskı oluşuyor. Tutmayınca sana acıyarak bakıyorlar.
Anneolucamm yesildeniz_ Rabbim herkesin kalbine göre versin bu duruma acıyarak bakan kişiler de elbet bir gün bir yerden çeker boşver Allah’a havale et
yesildeniz_ Anneolucamm hiçbirine takılmıyorum herkesten gizli yapıyorum bir eşim bide ben biliyorum sadece. Biz o defteri kapattık kimse bir şey sormasın dedik artık
Anneolucamm yesildeniz_ Rabbim ol dediğin de olacak inşallah bu süre de sabırla beklemek lazım gerisini fazla düşünme kapıyı kapattığında herkes dışar da kalıyor o yüzden fazla önemseme kendine odaklan olacak Allah’ın izniyle
yesildeniz_ Anneolucamm içimizdeki umut hiç tükenmiyor Rabbim ol deyince olacak çünkü. Ben emek vermeye devam edeceğim
Anneolucamm yesildeniz_ vallaha stres de yapıyorum ya insan bir gün bile arayıp bilgi vermez mi devlet hastanesi diye her aradığımda da ulaşamıyorum zaten laboratuvar kısmına tövbe ulaşamadım
yesildeniz_ Anneolucamm devlet özel farketmiyor bak benide bugün aradılar 4 gündür kaldı mı kalacak mı diye düşünüp duruyorum
Gllbeyaz Anneolucamm ben özelde tedaviye başladım transfer oldum ve çok şükür doğumuma sadece 1.5 ay kaldı rabbim isteyen evlat hasreti çeken herkese tattırsın bu duyguyu Allah yardımcınız olsun canlarım❤️
Anneolucamm Gllbeyaz Allah razı olsun çok teşekkür ederiz. Sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallah :)
yesildeniz_ Anneolucamm bu bekleyiş hiçbir şey 😊 embriyo transferinden sonra 1 saat 3 gün gibi geçiyor
Anneolucamm yesildeniz_ ahahahah o aşamalara bir gelebilirsem razıyım beklemeye :) çok yoğun çalıştığım için bana iyi gelecek diye düşünüyorum en azından vücudum da dinlenir :)
yesildeniz_ Anneolucamm gelirsin gelirsin ben inanıyorum senin çok embriyon olacak. Kaç yaşındasın bu arada
Anneolucamm yesildeniz_ Ay inşallah Rabbim hepimizin anne olduğu günleri göstersin İnşallah :) 27 yaşındayım sen kaç yaşındaydın
yesildeniz_ Anneolucamm amin 🤲🏻 ben mi 29 buçuk varım 30 yokum 😂 20 gün sonra 33 yaşına gireceğim yaştan da kaybediyorum artık
yesildeniz_ MomFunda Rabbim kolaylık versin telefon elinde sabahtan akşama kadar araştırma yapıyor musun 😂 transferden sonra her günün belirtilerine bakıyor musun 😂
MomFunda Anneolucamm İyi sanırım henüz bir ağrım sızım yok iyi birşey mi kötümü bilmiyorum gerçi daha transfer gününü saymazsak 3.gün. Sadece karında bir sertlik şişkinlik var. Oda sürekli birşeyler yediğim içindir herhalde yada su dan😬😄