Anneolucamm MomFunda Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde nasip etsin İnşallah :) pozitif dediğimiz günler de gelir
Anneolucamm Myworlddd Tamamen nasip işi bence 5.gün çok iyi kalitede olup tutan da var tutmayan da yine aynı şekilde 3. gün olup tutanda var tutmayan da Allah yardımcınız olsun :)
yesildeniz_ Myworlddd benimde en iyi kalitede embriyolarım vardı ama sadece bir kez tuttu onunda kalbi durdu. Ben genetiğe gönderdim kromozom sayısında sorun yoktu. Tamamen nasip bence
Kubra12355 Alyahll embriyolar yeterli sayıda olursa en fazla 2 ay beklersiniz inşallah güzel sonuçlar alırsınız ben 11+3 oldum 🥰
Blur seynepon Merhaba, evet 6 embriyo donduruldu bugün.🧿 2. adet sonrasında transfer yapılacak. Bu arada ben bu sabah adet oldum, ödemlerim iniyor şükürler olsun 😅
seynepon Blur ben de 2 adet sonra transfer hamile gibi 4 aylık şişkinim her an regl olacak gibi bir ağrım var ama olamadım erken olursun beklenenden önce dedi dr, 18 temmuzdan önce olurum sanırım bu yaz bize güzelliklerle gelsin inşallah👏🏻🍀😇
Anneolucamm @seynepon @yesildeniz_ @MomFunda beni yine aramadılar aynı zaman da opu olduğum insanları arayıp söylemişler ama genel de durumu kötü olanları aramışlar ama merak da ediyorum :(
MomFunda Anneolucamm O zaman aramaları iyi birşey demek oluyor herhalde 🤔 opu olalı bugün kaçıncı gündü ?
yesildeniz_ Anneolucamm bence her şey yolunda öyle düşün. Zaten gelişimi duran olsa kötü bir durum olsa 5. Günü beklemezler ararlardı. Beni de 5. Gün arayacaklarını söylediler sabırsızlıkla bekliyorum
Anneolucamm yesildeniz_ ay inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün kalbim duracak gibi heyecandan bir telefon çalsa arıyorlar sanıyorum :)
Anneolucamm yesildeniz_ iyi düşünüyoruz ve iyi olacak sonuçta Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız Allah’tan gelene de razıyız.
MomFunda @Anneolucamm Aynen bugün 3.ncü gün cumartesi 5.gün güzel haberlerle dönecekler hayırlısıyla ben güzel şeyler hissediyorum sen içini ferah tut🙏
Anneolucamm MomFunda İnşallah Rabbim yardımcımız olsun bende iyi hissediyorum ama arada kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor :)