Marayyy forum dan takip etmeyi cok anlamıyorum kusura bakmayın parça parça görüyorm ben tamamen aklımda rabbim artık sana tevekkül ettim şifa veren sensin dedim ve tüm ilaçları vs bıraktım dr uma da dedim oda cok sevındı sonra bana adetim düzensiz oldugu için sadece yumurtamı buyutuvek bir ilaç verdi adını suan hatırlamıyorum zor bulunan ve galiba doğaldı yanlış hatırlıyorda olabilirim o ilacı adet olunca 3. Gün baslıyordum 5hün içiyodum adet basından itibaren 11-12-13 . Günlere denk gelen müsait oldugum gün gidiyordum dr yumurtamın buyuklüğüne bakıyordu ve bana şu günler hafta ilişkiyi 2 günde bir düzenli yapmaya calısın dıyordu
O kadar sonra bı sonra ki ay yine adet olup yumurta büyüklüğü için gidiyordum o kadar sürekli gitmeyi gerektirecek bir aey yok diyodu bıraktığım ay bu ay gitmeyeyim dediğimde teyZem bana 41 tane hurmayı her birini baska kişilere niyet aldırıp meryem süresi okutmuştu bide esimle hacet namazı kılıp 2 rekat sonra sabahları ac karnına bır hurmanın yarısını o yarısını ben yedik 41 gün. Hurma bitti ben 1 hafta sonra öğrendim ki hamileyim