Nurhydr Arkadaşlar bende de pkos vardı ve hormon bozukluğu üstüne adet düzensizliği. Klomen le hamile kaldım fakat 5 haftakık iken düşük yaptım. Sonra karşıma @clifeballibitkiselmacun çıktı.instagram dan sayfasına baktım inceledim 1 ay kadar sonra bende kullanayım ne kaybederim dedim be 3 kutu satın aldım.3.kutu sonunda 45 adet görmedim meğerse hamileymişim.daha sonra kadın doğum doktoruma gittim adet olamadığımız söyledimi oda dur bi test yapalım dedi ve sonuç 6 haftalık gebeydim .inanamadım şok oldum. Beklemediğim bir anda gelmişti bebepim.ki bundan önceki tedavide cyloprognova 3 ay kullanıp 1 ay da klomen kullanmıştım. İşte doğal bir şekilde önce Allahın izniyle sonra bu macun sayesinde gebe kaldım.mutlaka alın deneyin derim.çünkü kaç kere tüp bebek denemesi yapıp başarılı olamayan insanlar bu macun la gebe kalıyorlar.
Nurhydr Deletedmom525 hayır Deletedmom525 hayır ilk gebelik düşük oldu Mart ayında ben eylül ayında tekrar gebe kaldım.
Aslhan Marayyy 1bucuk yıldır uğraşıyorsan bence beklememelisin tedavi surecleri uzun oluyor birde erteledinmi vakit kaybi 3 asilama 1 tup bebek yaptirmam 4 bucuk yılımı aldı oyuzden boyle söylüyorum
Baharmurat Marayyy cıkolata kıstı varken hamıle kalmadım ayrıca tup bebekle hamıle kaldım daha once soyledıgım gıbı bende yumurta catlamıyprdu cok amelıyat oldugumdan yumurta rezervım azdı
Marayyy Baharmurat kistim 1.5 cm ama inşallah engel olmaz bu ay bana sır olup ortadan kaybolsa KESK'e kist 🙄
Eyluldee Marayyy yok haklısınız doğru olanı yapmışsınız zaten bu ilaçla iğneylede kolaylaştırmış oluyosunuz hamile kalmayı en azından olmassa gecebileceginiz başka bi yöntem olur hemde boşu boluna kendinizi yıpratmamış olursunuz olmadı şimdi ne yapıcam demessiniz önünüzde başka bir adım olur
Marayyy Eyluldee kesinlikle dua edermişsiniz bana Allah rızası icin bu ay hamileyim demek istiyorum size
Tekinnn Marayyy canım doktordan geldim 2 tane yumurta varmış 8 mm olmuş iğnenin dozunu artırdı Çarşamba yine gel dedi sende durumlar ne ?
Baharmurat Marayyy kendılıgınden kaybolan kostlerde var canım allah herseyın en guzelını bılır allahım sana havale edıyorum sen en guzelını bılırsın hakkımda hayırlısını ver allahım dıye dua et ınsallah hayırlısıyla sende anne olursun ınsallah cok stresyapma
yacem Marayyy neden kabul etmedi ki sen eminmi olamadın doktordan dolayı emin değilsen başka doktora da ulaş öğren. konula alakalı bir bilgim yok ama şöyle anlatayım arkadaşm 2 sene çocuk istedi olmadı iki kes aşılama yaptı olmadı sonra bir mucize gibi normal yolla hamileydi ama iki yıl boyunca doktora hep gidiyordu