Marayyy bende şöyle anlatım 1 yıl hiç korunmadık çocuk istediğimiz için ama olmadı ovü testler koca karı ilaçları dualar falan derken olmadı işte sonra biz doktora gittik eşimle ondada bendede bişi çıkmadı sadece sebepsiz bi şekilde aşırı düzensiz adetlerim vardı buna bağlı olarak yumurtalarım düzenli çatlamıyodu oyüzden bebek olmamıştı bana doktorum hiç uğraşmayın aşılama falan direk tüp bebek yapalım dedi ben gerek yok yaşımız daha genç belki olur diye kabul etmedim ozaman klomen diye bi hap verdi bana bunu nimiç bakalım dedi adetin 5. Günü başla 15. Günü bana gel dedi ben ilacı bi içtim bi içmedim önemsemedim yani o ara evi falan taşıdım adetlerimde düzensiz ya adet olmuşmuyum olmamışmıyım umrumda değil vurdumduymazlığın nirvanasını yaşıyorum sonra alakasız bi günde lan dur bi test yapim ne kaybederim dedim bi baktım çift çubuk inanmadım bitane daha yaptım oda çift çubuk ertesi gün doktora gittim kan tahlilinde tam 6. Haftalık çıktı 😂 doktora hala eminmisiniz diye sordum yani okadar imkansızdı benim için şuan doğuma gün sayıyorum tatlım acele etme relaks ol ne kadar az stres okadar huzur ben bunu bilir bunu söylerim