Mariam2 asil15 sende haklısın gidemem bugün zaten yok çücuklar giydir yemek yedir diyesi zaten kapanacak
babyakturk Merhaba bugun normalde reglim baslamasi gerek ama olmadi, bir haftadirda alt karın bölgemde sanki rengli olucakmisim gibi bir agri var normalde böyle olmaz. Test aldim yaptim negatif cikti.teste cıkmamıs olabilir mi boyle yasayan var mı
babyakturk Mariam2 evet acaba normal mi diyorum ama benim hic gecikmez hatta hep bir kac gün erken olurum o yuzden bilemedim.Kan testi ne zaman vermeliyim biraz daha bekliyim mi sizce
Mariam2 asil15 canm o kadar dedin vala gidemedim uyuanmadi oğlum geç kaldık yarın son kez yaparım varsa her turlu çıkar
Mariam2 babyakturk anlyiorum seni bende meraktan catladim ama bugün eğer gebelik testi negatif çıktı kesin sonuç için bı kaç gun daha bekle
diesa_6 Mariam2 test yaptın mı canım? Ben de yapmak istiyorum da kendime cuma yapıcam diye hedef koydum kendimi tutmaya çalışıyorum😅
asil15 Mariam2 benimde belirtiler başladı yada psikolojikman bugün bütün gün midem bulandı halsizlik sürekli uyku gerçi hamile oluncada hemen aynı belirtiler oluyor ama sabırla 7 gün daha bekliycem
Mariam2 Papatyam--01 2prensannesiii20 Eslem2112 bereninannesi__ asil15 diesa_6 ppmerlina bugun test negatif