NoName_ Nur_er doktorlwr da hamilelern kullanabileceği antibiyotiği veriyor ama insan tedirgin oluyor yinede,enfeksiyon daha zararlı bebek için,inşallah bu dertten muzdarip olan herkess bir an önce kurtulur🥲
alczynp @Nur_er sürekli bende de oluyor enfeksiyon toz şase kullandım ama arada yine sızı oluyor.Doktorum batikonla dış temizlik yap dedi 2-3 günde bir ,birde her gün çamaşır değiştiriyorum.
Kadereylul Nur_er hayır canım sen kafanı karistirmayacksin aktarcida gidip diyeceksin benim bu bu sikeytlerim var ilaçlarla geçmiyor diyecksin o sana ona göre bitane yağ verir tahminim bide macun verir onların uzerinede inşallah atlatırsın bide şöyle bişey duymusdum ben ilişkilerdede enfeksiyon bulaşıyor Muş eşinde yokdur ama ilişkide senden ona geçiyor onun şikayetleri olmuyormuş ama vucud birdahaki ilişkide geri sana transfer ediyormuş
Bicirik2025 Nur_er bencede hamileleik boyunca olucak yine cikti bende iki gun once almadim ilac . Bol bol su iciyorum ve cok sik tuvalete gidiyorum .
Annekuzusu06666 Kvsr46kvsr bende 25+2 benimde kasıklarımda baskı var belimde ağrı yarına kadar dayanıcam yarın gidicem nstye tutacak zaten ama doktorum enfeksiyondan oluyordur büyük ihtimalle dedi