Filizismail Ben 16 haftalık hamileyim kasığımın sağ tarafın da batma oluyor karın ağrım oluyor normal mi sizce bu
Yalinn8 Filizismail normal canim, yerlesme, rahim buyumesi, baglarinin gerilmesi... kanama yoksa ve agrin dayanilmayacak gibi diilse gayet normal. Kasik agrisina enfeksiyon da sebep olabiliyor, rutin kontrolunde varsa cikar zaten
Bumptious Filizismail benim de ilk haftalarda başladı sağ kasık altında ağrı şu an 28. Haftadayız hala geçmedi.. Kan tahlili idrar tahlili vajinal kültür hepsi temiz çıktı dr rahim büyüdüğü için normal dedi ben de alıştım böyle yaşamaya ağırlaşınca daha zor oldu zaten oturup kalkmak yatakta dönmek ölüm bir de bu ağrı sinirimi bozuyor sen yine de tüm tahlillerini yaptır
Yalinn8 Filizismail olabilir cunki enfeksiyon agri yapiyor, dr una soyle gerci yine idrar testi yapicaktir cikar, ilac yazar
Filizismail Bumptious ben idrar tahlili yaptım bana azitro diye bi antibiyotik verdi enfeksiyon dan dolayı şu aralar yine başladı Rabbim yardımcımız olsun inşallah ya sizin bebişin cinsiyeti ne