asil15 Eslem2112 bence yeni testi sabah yap canım acaba birde kaset testlemi denesen benim erken gebelik testinde hiç çıkmadı sadece kasette cikmisti
asil15 Eslem2112 sizleri görünce kendimi zor tutuyorum eczaneye gitmemek için gerçi gidememde hem çok sıcak hem çok uzak stres yapmamk icin şanslıyım herhalde
Cansu4oz Merhaba hayırlı olsun çocuk istiyorsunuz sanırım postlarinizi görüyorum sürekli 🌸 Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah canım 🌸 adetin gectikten sonra yap istersen koyulaşma ile beraber kana gidersin hem.stres de yapmazsın
Eslem2112 Cansu4oz merhaba canım valla bi bilsem ne istedğimi olsa sevinirim olmasa da üzülmmem korunuyoruz şu iki üç yılda olmasa sonra düşünecem de bakalım kısmet
47Umudum47 Yumurtlama ne zamandı hatırlıyor musunuz benimde 3 Temmuz bu sabah yaptım bişey yoktu yumurta çatlayalı 10 gün oldu bugün
Eslem2112 47Umudum47 hayır cnm bilmiyorum ne saman ama akıntıma göre geçen hafta ya salı yada çarşmaba olabilir
asil15 Eslem2112 yok aşkım zaten gözüm kesmiyor alanyanin sıcağı artı Allahdan eczane uzak gidip gelene kadar bayılırım eşimde günüm gelmeden almaz zaten günümde meçhul uygulama 4 temmuz gösteriyor bakalım sabredicem size uymuycam😅
Cansu4oz Eslem2112 hayırlısı canım ben de senin gibi düşünüyordum sonra sürpriz nasip oldu sağlık olsun inşallah sizin de gönlünüzden geçen olur hayırlısıyla ama düşüncen varsa benden tavsiye hiç kafanı yorma agirtma korunmayı bırak olmazsa ama tabi yine sen bilirsin akışına bırak ne hayırlısıyla o olsun hakkında ❤️
Buse4161 Eslem2112 bacım sen her ay korunuyon çocukta istemiyon regl bile gecikmeden test yapıp duruyon canın mı sıkılıyor dlwşdwmdlwmdmf
Siyahbeyaz_ Eslem2112 alttaki resminde gözüküyor kuzum. Bu ay inşallah gebe kalicaz😊https://hizliresim.com/8t2njdr bende şimdi yaptım kuzum. Bu ayda olmasa artık kafam da bitti
Eslem2112 Burnosunn_annesi asil15 Slmcnmyeniben Mariam2 Siyahbeyaz_ Mariam2 @ppmerlina Kızlar eşimde aynısın almış