hayaller-guzel Kızlar yapmıcam yapmıcam diyorum gene dayanamıyorum keşke bu uygulamayı ögrenmeseydim :D Birazdan test yapıcam valla stresliyim :D
babymom2026 hayaller-guzel arkadaşa hak veriyorum 7 gün çok erken mesela ben 3 gün geciktim hala yapmadım test
hayaller-guzel erikarpuz kendimi öyle güzel motive etmiştimki buraya girdim sohbetleri gördüm dayanamadım
hayaller-guzel babymom2026 işte bende biliyorum erken oldugunu ama içimdeki sesi susturmanın tek yolu bu :D
hayaller-guzel erikarpuz keşkeeee son 3 gündür girmeye başladım yine okuyorum belirtileri anlatıyolar mesela psikolojikmidir nedir bende de aynı belirtiler varmış gibi hissediyorum :D
erikarpuz hayaller-guzel psikolojiktir o kadar erken belirti vermez 3. hamileligimden bildiriyorum 🤣 inşallah bu ay psikolojik olmaz da gerçek gebelik belirtisi yasarsınn 🤲🏻
babymom2026 hayaller-guzel internetten sipariş ettim ne eczanesi iyi marka yokki güvenilir sipariş ettim onu bekliyorum 😁
hayaller-guzel babymom2026 bak internette almakta iyi eczaneler artık tanıyor D::D inşallah sağlıklı hayırlı şekilde gebe kalırız ya
hayaller-guzel erikarpuz normalde 3 ay önce gebe kalmıştım 6+2 ken düşük yaptım ondaki belirtilerimde gögüslerim cok hassaslasmıştı gebe oldugumu düşünmüyodum bile 3 ay geçti işte takmamaya çalışıyorum ama olmuyor bebiş istiyorum :D
erikarpuz hayaller-guzel başın sağolsun canım zor durum ben de iki kere kürtaj oldum sonrasında 10 ay gebe kalamadım ama kafandan attığımda gebe kalmıştım en iyisi gerçekten kafadan atmak ya