Aryaamomm @Leontiine Hade bakalım benımde bılgım yok bı yerde gördüm acaba mı dedım hıc mı yanılma olmuyor 😂
Aryaamomm @Esseraa22 Evet gerçekten benimde bılgım yok ama kesın tutuyor falan dıye gördüm acaba mı dedım demek kı yok yanı 😂
Aryaamomm @Nursemom90 Demekı kesın sonuc vermiyor ama canım mesla şuan 23 yasındasın marta hamıle kaldın kasımda 24 olucan ya 24 degıl 23 le hasap yapmamız gerekıyormus
Nursemom90 Aryaamomm öyle de denedim oğlum tuttu kızım tutmadı. Bence en garanti yüzük testi 🤣 tutuyor cidden. Birde chatgpt çin takvimini çoğunlukla tutturuyormuş bende o tutturdu iki çocuğumu da
Parek00 BEYNİM YANDI ;; 28 YAŞ 5 MAYIS AYINDA HANİLE KALDIM 28+5 - 33-9 - 24 çıktı ne oluyor benim yani
Parek00 Leontiine o bana henüz sadece kese var bebek görününce atın dedi bakmadı :D ne tahmin etti size ? Birde sizin gibi sabırlı insanlara BA-YI-LI-YO-RUM… Ya bende gram yok :(( LÜTFEN BURAYA DA YAZIN CİNSİYETİİ
Leontiine Parek00 evet sadece keseye bakmıyor içinde illa bebek görününce atılmasını istiyor doğru. Ya bana ilk baş 6 haftalık keseye göre erkek dedi 11-12. Haftada yine atın dedi. 11. Haftada ultrasonu yine attım bu sefer kız dedi dkdkdkdkd iki ihtimali de denedi resmen çok bir şey anlamadım yüksek ihtimal kız mı dedim en son evet dedi. Ama ben en başından beri erkek hissediyorum dkfkfk ne olacak bakalım
melikeyimmmmm Aryaamomm İlk hamileliğim kız çocuğum var 19+11=30-9=21 tek sayı çıkıyor 😂 ikinciye hamileyim cinsiyeti bilmiyoruz 23+4=27-9=18 bu da çift çıkıyor yanlış yani %100 doğruluğu olur mu hiç böyle bir şeyin allah aşkına 😂😂😂
Parek00 Aryaamomm vallahi hesaplarıma göre ilk oğlum- 24 ikinci - 17 çıkıyor … Hesaplama yanlış olabilir
Aryaamomm @melikeyimmmmm Canım benımde bilgim yok bı yerde gördüm asla yanlıma olmuyormuş tarıhlerı doğru hesaplarsanız falan bende sormak ıstedım 😂
Mavideniz26 Aryaamomm bende hesaplama yapıyorum, doğum tarihiniz ve hamile kaldığınız yıl dön adet tarihi söyle bakiyim cnm