Aryaamomm @Demeter6 Canım burda önemli olan hamıle kaldın ay ve yaş mesla 23 mart son adet tarıhın nısanı hesap yapman lazım ve mesela 22 yasındasın marta hamıle kaldın ağustosta 23 olucan 22 bakman lazım öyle hesap yapılıyormus
Aryaamomm @ppmerlina Canım burda önemli olan hamıle kaldın ay ve yaş mesla 23 mart son adet tarıhın nısanı hesap yapman lazım ve mesela 22 yasındasın marta hamıle kaldın ağustosta 23 olucan 22 bakman lazım öyle hesap yapılıyormus
ppmerlina Aryaamomm mart başında adet oldum, sonunda hamile kalmışım ama yaş konusu değişir o zaman 🤣🤣 24 yaş diyelim 24+3=27 27-9=18 Çift çıktı ve kız. Doğru 🤣🤣
Aryaamomm @aysetcdmr_ Canım burda önemli olan hamıle kaldın ay ve yaş mesla 23 mart son adet tarıhın nısanı hesap yapman lazım ve mesela 22 yasındasın marta hamıle kaldın ağustosta 23 olucan 22 bakman lazım öyle hesap yapılıyormus
Aryaamomm @Zeynepkarip Canım burda önemli olan hamıle kaldın ay ve yaş mesla 23 mart son adet tarıhın nısanı hesap yapman lazım ve mesela 22 yasındasın marta hamıle kaldın ağustosta 23 olucan 22 bakman lazım öyle hesap yapılıyormus
Aryaamomm @EsoMom_ Canım burda önemli olan hamıle kaldın ay ve yaş mesla 23 mart son adet tarıhın nısanı hesap yapman lazım ve mesela 22 yasındasın marta hamıle kaldın ağustosta 23 olucan 22 bakman lazım öyle hesap yapılıyormus
delibirhatun297 Aryaamomm öyle hesapladım zaten 🥰 ekim 30-31inde son adet tarihim ikisinde de haliyle ikisinde de kasım yani 11 ay olarak hesapladım 🥰
anneoluyorumm13 Aryaamomm 32 yaşında Kasım ayında hamile kaldım canım dediğin gibi ancak hesaplamaya göre kız çıkıyor istersen sende hesapla ☺️ ancak oğlum olucak
Aryaamomm @anneoluyorumm13 Sen hesaplamışsan doğru hesaplamıssındır canım hanı kafan karışmasın dıye dedım Dua edermısınız benımde tutmasın 🥹🤍
Aryaamomm @Zeynepkarip Anladım canım son adet tarıhın ve dogum tarıhın neydı acaba benimde inşallah tutmaz o yüzden soruyorum😅🤍bakayım eyer senın için bir sakıncası yoksa
Zeynepkarip Aryaamomm 15.01.2025 son adet tarihim 11.02.2003 doğum tarihim sorun değil bakabilirsiniz