Nisa58Sivas miniminibebek Ben Teşekkür ederim Sizin güzel Görmeniz O Doğrı yerde Doğru zamanda edilen dualar daha tesirlidir Amin diyenlerimiz eksik olmasın yeter 🤲😇🤗🌸
Temmuz16 Nisa58Sivas 35+5 haftalığız 14 temmuza sezeryan verildi hastane çantamı hazırlamadım daha ama çoğu şeyim hazır sadece valize koyacağım sonlar zor ama ona kavuşmak çok heyecan verici 🥹🥰
Love13 Temmuz16 ayyy aynıyız bakalım bende çarşamba günü kontrole gitcem o zaman gün verir inşallah artık yaaa 🙈🥰
Temmuz16 Love13 benim sezeryan olacağı için günü çok önceden vermişti doktorum ama tabi erken de gelebilirmiş çünkü 2 hafta önden gidiyor inşallah zamanında gelir 🥰
Bilge38 37+3 üm bende erkek bebeğe hamileyim. Programa göre tahmini doğum 14 Temmuz gösteriyor ama sizce ne zaman olur. Normal doğumu bekliyorum şuan için. 14 temmuzdan önce olur mu sizce
gunesveguney History5 aaaa çok geçmiş olsunnn 🥺🥺🥺 Bende hiç olmamıştı öyle bişey ya üzüldüm geçmiş olsun
Btl_akkurr Nisa58Sivas Amin inşallah Allah razı olsun bütün hamile olan bekleyen annelere Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evlatlarını sende kuzunu evladını sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzum 🤲🏻❣️❣️
Nisa58Sivas Btl_akkurr Aminn inşAllah çok teşekkür ederim Hepimiz için en Hayırlısı En sağlıklısı en Güzellerini Temenni Ediyorum 🤲🌸😇
History5 gunesveguney Bana hızlıca verdiler ve kendim aldım o kadar kötü anlar yaşadım ki doktoruda değiştiriyorum travmatik bir gündü
Akosum Ben ilk defa anne olucam inşəAllah. 35 ci haftani bitirdim 42 mm plasentanin kalinliği . Aranizda böyle durum yaşayan var mı.
Nisa58Sivas Akosum Benim hunkınuyla alakalı bir bilgim yok Ama Şunu tavsiye edebilirim stres yapıp dert etme bebişte etkilenmesin Allah’ın izniyle o bir türlü düzelecek ve gelecek evine neşe saçacak 🤗🧿
gunesveguney History5 kıyamam üzüldüm cidden ağır ağır verilmesi gerekiyor alerji ihtimaline karşı benim serumu bi makineye bağladılar o makine ağır ağır çekti mesela 1 saat hatta daha fazla sürdü bi serum