Gulpapatyam_ Nisa58Sivas ay benimde geçer inşallah 35 haftalık olduk hamileliğin başına döndük resmen 🤦🏻♀️
Nisa58Sivas Gulpapatyam_ Geçer diye ümit ediyorum her gebelik farklı reaksiyonlar gösteriyor sonuçta Zatwn geçmese bile çok az kaldı öyle düşünün 🤗
Janssue Nur1219 Doktoruma sorduğumda annelerin dogumdan sonra kendi duruşlarından kaynaklı oluyor dedi. Duruş bozukluğu olunca iyilesme de duzgun olmuyormus
gokcebyrk Sevinc44 Yaaaa bizimde 9 Temmuz 🤭 zaman geçmek bilmiyor sanki heyecandan öleceğim 😂 Hangi şehirdesiniz
Sevinc44 gokcebyrk benim de öyle ilk hamilelik de olunca 🥹 Almanya’da yaşıyorum ben Malatyaliyiz normalde, siz?
2424aa Nisa58Sivas her şeyimzi hazır çok şükür günümüzü aldık 7 temmuz ❤️ hayırlısı ile sağlıcakla gelsinler inşallah 🥰
gunesveguney Nisa58Sivas Aiyyyyy 5 temmuza gün aldık çok heyecanlıyım hazırlıklar tamam hava inanılmaz sıcak çok zorlanıyorum artık bu sıcakta bebiş ne yapacak diye düşünüyorum valla 😅 sağlıkla gelsinler inşallahhhh
Nisa58Sivas gunesveguney Çok az kalmış Hadi bakalım Güzel bir doğum nasip eylesin Rabbim Buraya doğurdum Diye postlarınızı açmayı da sağlıcakla gelsin prens ve prenseslerimiz 😇🙏🧿
gunesveguney History5 ayyy çok iyi olmuş almanız çok iyi geliyor bende aldım değerim 10’du takviye sonrası 200’e cıktı
History5 gunesveguney Alamadım maalesef yarısında alerji tuttu ömrümde böyle birşey yaşamadım ağır geldi sedyede bayıldım acildekiler başıma toplandı çok zor bir gündü
gunesveguney History5 aaaa çok geçmiş olsunnn 🥺🥺🥺 Bende hiç olmamıştı öyle bişey ya üzüldüm geçmiş olsun