Btl_akkurr Nisa58Sivas 32+6 hafta ultrasona göre böyle ama son adetime göre 34+6 haftayım gebelik zehirlenöesi şüphesi var o yüzden Allah korusun erken doğum olabilir herşey yolunda gidersede 24 Temmuz inşallah 🤲🏻❣️
burcu_tokgz Giqu dün düzenli küçük sancılar çıktı kontrolde alttan muane yaptılar açıklığım yoktu 🤭 sanki 25 beklemeyecek gibi hayırlısıyla kucağımıza alalım 🙏
Nisa58Sivas Gulpapatyam_ Evet bir ara oldu Şuan iyim ama Doktoruma söyledim Durumu Hayet normal dedi Son zamanlar dedi bebek iyice büyüdü yer arıyor oda midene baskı uyguladığından olabilir dedi geçecek ama dedi sonradan geçti dediği gibi
History5 Ebru1234 9 du ben fenalaştım ilaç takviye sırasında saatlerdir hastanede kaldım pişmanım yaptırdığıma zaten yarısı boşa gitti
Btl_akkurr Nisa58Sivas Amin inşallah Allah razı olsun bütün hamile olan bekleyen annelere Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evlatlarını sende kuzunu evladını sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzum 🤲🏻❣️❣️
Minik1Civciv Birsevdannelik ay benim doğum tarihim 🤗 sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende cuma gidip gün alcam 33+4 olduk.
Gulpapatyam_ Nisa58Sivas ay benimde geçer inşallah 35 haftalık olduk hamileliğin başına döndük resmen 🤦🏻♀️
Azizegvntrn Nisa58Sivas Heyecanla bekliyoruz 8 temmuzda insalah dogum gunumde hediyem olarak kızımı alacagım kucagıma 🥹🤗 2 yasında ki oglumu sallayarak uyutmak cok sıkıntı olsada İdaree ediyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inslaah 🙏🏻🙏🏻💜💜