2melekannesi_ ozoz66 ümraniyede erbil çakar vardı 3-4 yıl önce hala varsa hem muayenehanesi var hem zeynep kamilde çalışıyordu bir bakın isterseniz
hellobusra ozoz66 altunzadede oya demirci’ye gittim yaklaşık bir saat inceledi herşeyi güzelce anlattı çok ilgilendi.
dilo2836 Ümraniye de erbil çakar var 4 yıl önce ona gitmiştim bende kiloluydum problem olmadı eski Zeynep kamil doktoru şimdi ikinci gebelikteyim tekrar gideceğim öneririm
ilknursoylu0994 ozoz66 Merhaba bende kiloluyum iyi bir doktor arıyorum kilo ile ilgili sıkıntı çıkarmıcak işinin ehli biri siz bulabildinizmi ? Tavsiyeniz varmı
Deletedmom_7156 ilknursoylu0994 Erbil Çakar ümraniyede 2 gebeligimdede ona gittim çok iyi bi doktor kesinlikle öneririm hemde bi çok yere göre fiyatı çok uygun hemde işinin ehli bi doktor
sarilale123 ilknursoylu0994 ben ilk hamilelikte de kiloluydum gittim şimdide öyle kiloyla ilgili bişey demedi hiç Erbil çakar
ilknursoylu0994 Deletedmom_7156 kilolu hastalara bakıyormu acaba bilginiz varmı ? Bazı doktorlar kilolu hasta kabul etmiyor ne yazıkki ve kırıcı konusuyolar
Deletedmom_7156 ilknursoylu0994 bakıyor diye biliyorum arayıp ögrenin googleye erbil Çakar yazınca mumarası çıkıyor