MorKelebek54 Talentedmom benim gittigim klinikte boyleydi iste yani muayne+nst olcaksa nst de odeme yapmiyoduk. Muayne olmckasa nst ye Odeme yapiyoduk.
MorKelebek54 Talentedmom belkide ama saseilcak bi durum yok bence bunda ki kafalariam gore de degil ysni oael hastsne sonucta tuvalete bilr odeyebilcegimizi bilerek gidiyoruz
Ahsenmira Talentedmom bende ücret ödüyorum 250 tlmiş normalde sağlıkçı indiriminden yararlanıyorum 190 düşüyor ama zaten ben muayene olduğum için nst çektirmek zorundayım nerden alırsak kar kafasındalar
Ceydaaas1 Talentedmom ozellerde doğum paketi alinmadiysa ücretli şuanda bende geçen bir yere sordum nst ücreti 400 TL dedileer
EceEgemen Talentedmom evet cnm bnmde öyle kontrol muayenesi olursa sadece nst ücreti ödüyorum normal muayenede ekstra nst almıyor. Muayene 1285tl, nst 480. Banada şu saçma geliyor geçen sefer idrar tahlili yaptırdım Bi sürü şeye bakıldı 270 TL ödedim nst 15dklık bişe 480 TL 🤣
Talentedmom EceEgemen hem muayene oluyorum hem Nstye ücret ödüyorum o kadar saçma ki muayene olmasam anlarım