Sayoss Kızlar bebeğinizin cinsiyeti detaylıda farklı çıktı mı mesela erkekte pipi görüpte detaylıda kız çıkan gibi 😄😄
Mor-kelebek Sayoss bende bundan korkuyordum 16. Haftada kız denildi detaylıyı bekledim. Bizimki değişmedi 😇 değiseydi de uzulmezdim aslında bir kızım var ikinci kızım geliyor nasipse 🥰
hayalperest2310 Sayoss bizimki değişmedi aynıydı erkek denildi başından beri iki hafta önce detaylıya girdim aynı
Elifbirincii Sayoss kızlar benimde 12 de ve 13+1 de kız dedi şuan 18 deyim detaylıdaya da daha var erken çıkar mı sizce bir şeyler almak istiyorum artık
Sayoss Mor-kelebek ay ne güzel Rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip eylesin 🙏🏻 Bizlerede hayırlı kız evlat nasip etsin inşallah 🙈
Sayoss Meryemdd ben bir kaç yerde okumuştum erkek deyipte kız çıkan şok oldum kordonu pipi sanıyorlarmış 😂😂
Terazimom Sayoss umarım bizim kide öyle olur 😂😂😂 ya aslında kız hissediyordum ama erkek olabilir büyük ihtimal ile henüz ogrenemedik göster medi ama doktordan o hissiyatı aldım 😂
Sayoss Meryemdd aslında genelde erkek bebekler kendini çok erkenden belli ediyor direk ben buyum diye😂
Sayoss Terazimom yaaa Rabbim gönlüne göre versin inşallah bende kız hissediyorum halada öyle 17. Haftaya kadar öğrenemedik sonra dr erkek dedi ama ben yinede detaylıyı bekliyorum 1 temmuzu😅
Ayazakyol14_ Sayoss canım bize 18 haftaya kadar kız kıza benziyor dediler detaylıda erkek dedi doktor 23 haftalık olacağım hala tam olarak bilmiyorum cinsiyeti 3 eylülde var randevum inşallah o zaman öğreniriz tam olarak
Sayoss Ayazakyol14_ yaa gönlünüzden geçen sağlıkla olsun inşallah bizde 16+4 te erkek dediler halada öyle