Mervegezginci12 Son 50 gün kaldı kavuşmaya sizlerin kaç gün kaldı heyecan ve korku bir arada ve duygusallık had safhada
iknrkc Mervegezginci12 51 gün 🥲 çok karışıgım hayatımızın yeni bi dönemine giricez ve de doğum korkusu var :/
Aysllllm Mervegezginci12 son 48 gün ama 37.haftam da dikişim alınıcak daha erken de doğurabilirim o yüzden 🤭
Esseraa22 @Mervegezginci12 son 77 kaldı benimde sıcaklar çok bunaltiyor evden dışarı adım atmak istemiyorum
Mervegezginci12 iknrkc Rabbim yardımcımız olsun benimde sancılar girdikçe doğum korkusu ve ağlama hissi geliyor
Srfblt Aysllllm benimde son 51 gün ama dikişlerim alıncak 37. Haftada Allah’ın izniyle, o yüzden daha erken olur gibi geliyor banada 🤭🥰
plajterligi Mervegezginci12 son 47 🩵 eğer bana sürpriz yapıp erken gelmek isterse bi ihtimal doğum günü pastamı hastanede üfleyebilirim 😂
Mervegezginci12 eylulll01 hemde nasıl bazen bir an önce gelsin istemek bazende daha var karnımda daha dursun istemek
Talentedmom Mervegezginci12 son 40 gün 2.sezeryanı olacağım ilkinde hiç korku yoktu bunda nedense heyecandan çok korku var