hayalperest2310 Kızlar makinam yeni 2 ay oldu su lekesi niye oluyor kafayı yedirtti tekrar tekrar yıkıyorum elimle anlamadım gitti
Morrinah hayalperest2310 parlatıcı tuz ilavesi yapın yeni makinelerde oluyor uzun programda yıkıyorsanız hijyen modu illa vardır o modda yıkayın ben çareyi böyle buldum
Accountant hayalperest2310 ya kullandığın deterjanla alakalı ya da makine güzel kurutmuyor parlatıcı tuz demişler ama deterjanlarda zaten bunlar var ben ayrıyetten parlatıcı tuz kullanmıyorum tek bir leke bile yok
Jshshshd hayalperest2310 canım moderasyon postumu sildi. Bana özelden yazabilir misin ben sana yazamıyorum. Şu ikinci el bebek kıyafeti postu için az önce konusmustuk
nurunuzgeldi hayalperest2310 parlatıcıtı kendiniz koymanız lazım ve 1 yıl gitmez mümkün değil tuzu belki koymuşlardır ama onu da siz ekleyin yine de
burcuo hayalperest2310 Makinenşn parlatıcı ve tuz ayarına da bakabilirsiniz. Bazen yüksekte oluyor ve inanılmaz hızlı bitiyor. 2 ay önce tuz koydum bitti benim. 1 sene gitmesi mümkün değil
Eres26 hayalperest2310 1 yıllık için nasıl koyuluyor ya ben bi kaç ayda bir koyuyorum hazneye yeniden İlginc Siz bi kontrol edin eklenebiliyorsa ekleyin
Alpker Bende yerimi alayım benimkilerde öyle boykota dikkat ettiğim için henüz düzgün bi parlatıcı ve tuz bulamadım önerisi olan var mı
alinasil bulunduğunuz bölgedeki su fazla kireçliyse su lekesi oluyor bunun tek çözümü parlatıcı ve tuz ben tatil beldesinde yaşadığım için sularımız aşırı kireçli kullanıyorum hiçbir sorun olmuyor tertemiz çıkarıyor
hayalperest2310 Morrinah aynn var o şekilde deneyeyim inşallah olmaz tekrar tekrar elde yıkıyorum resmen eziyet oldu bana 😥
hayalperest2310 burcuo ayarı yok Arçelik markası baktım da birşey yok görünmüyor tuz bölümüne de baktım orda da birşey yok
seyma0661 hayalperest2310 ürünün kullanma kılavuzuna bakın internetten tuşlara basarak ayaları oluyor bende Arçelik kullanıyorum parlatıcı ayarı düşükteyse parlatıcı koysanız da leke kalabilir